autor:

Fara foto

» » , Conserve si muraturi, Dulciuri diverse

marmelada asortata de fructe

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
1 kg visine, 1 kg zmeura, 1 kg coacaze negre, 1 kg coacaze rosii, 1 kg agrise, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala foarte bine toate fructele, fara a le tine prea mult sub apa rece, se curata visinele de samburi si coacazele de codite, apoi se trec toate prin masina de tocat. Se pune 1 kg de zahar la 1 kg de pasta de fructe si se amesteca bine. Se toarna in borcane pe care apoi le capsezi si le asezi intr-o oala in care s-au pus cateva prosoape, apoi se umple oala cu apa pana la gura borcanelor si se sterilizeaza 45 de minute la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "marmelada asortata de fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata

Cheesecake cu ciocolata

Preincalzim cuptorul. Pentru crusta, macinam biscuitii si ii amestecam cu unt. Ii presam pe fundul

6 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Prajitura Boema de post

Prajitura Boema de post

Prajitura pe care o adoram in copilarie in varianta de post…buna de te lingi pe degete Blat:

27 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg visine
  • 1 kg zmeura
  • 1 kg coacaze negre
  • 1 kg coacaze rosii
  • 1 kg agrise
  • zahar

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
budinca de paste cu branza si merisor