autor:

silviana maftei

» » Dulciuri diverse

marmelada de caise foarte coapte

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Ingrediente
3 kg caise, 1 kg zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se dau caisele prin masina de tocat.

Se fierbe zaharul cu atita apa cit sa-l poata dozolva, pina se leaga, se adauga piureul de caise amestecind continuu 15- 20 minute pina marmelada este buna de pus in borcane.

Se mai pot fierbe de la inceput zaharul cu piureul de caise, dar in cazul acesta trebuie amestecat continuu ca sa nu se lipeasca, sa nu se arda marmelada.
Daca ti-a placut reteta noastra "marmelada de caise foarte coapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ferrero Rocher

Ferrero Rocher

Ferrero rocher,o combinatie divina intre napolitane,alune si ciocolata fina,care ma rasfata dupa

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Budinca de orez cu zahar ars

Budinca de orez cu zahar ars

Am fiert orezul in lapte, impreuna cu zaharul si esenta de vanilie. Apoi am lasat sa se racoreasca

3 voturi    2 comentarii
1h 59 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 27 iunie 2008

    Daca doriti ca marmelada sa fie mai finuta, atunci primadata opariti caisele si apoi le decojiti.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 kg caise
  • 1 kg zahar

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
socata

socata

intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa rece,sucul

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Daca doriti ca marmelada sa fie mai finuta, atunci primadata opariti caisele si apoi le decojiti.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Lapte de pasare