autor:

silviana maftei

» » Dulciuri diverse

marmelada de caise foarte coapte

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Ingrediente
3 kg caise, 1 kg zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se dau caisele prin masina de tocat.

Se fierbe zaharul cu atita apa cit sa-l poata dozolva, pina se leaga, se adauga piureul de caise amestecind continuu 15- 20 minute pina marmelada este buna de pus in borcane.

Se mai pot fierbe de la inceput zaharul cu piureul de caise, dar in cazul acesta trebuie amestecat continuu ca sa nu se lipeasca, sa nu se arda marmelada.
Daca ti-a placut reteta noastra "marmelada de caise foarte coapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti spritati cu lamaie

Biscuiti spritati cu lamaie

Lămâile se spala si se dau pe razatoarea mica. Coaja se amesteca bine cu o lingura cu zahar

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Chessecake cu dulche de leche

Chessecake cu dulche de leche

Nu am mai pus zahar pentru ca ar fi fost mult prea dulce. Biscuitii i-am macinat la robot sa fie

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 27 iunie 2008

    Daca doriti ca marmelada sa fie mai finuta, atunci primadata opariti caisele si apoi le decojiti.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 kg caise
  • 1 kg zahar

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
socata

socata

intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa rece,sucul

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Daca doriti ca marmelada sa fie mai finuta, atunci primadata opariti caisele si apoi le decojiti.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Valurile Dunarii cu caise