autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Marmelada de mure

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
3 kg mure, 200 ml apa, 300 ml concetrat de pectina, 3 kg zahar

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se scurg fructele si se toarna impreuna cu apa in cratira, apoi se lasa sa fiarba incet, la foc mic, pina cind s-au inmuiat. Se adauga pectina si zaharul, amestecand, pina cind s-au dizolvat fructele. Apoi se da focul mai mare si se fierbe repede pina la gelantinizare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Marmelada de mure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Gem de pere

Gem de pere

Perele se curata de coaja si se rad mic. Se amesteca cu zaharul si zeama de lamaie si se lasa la

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Ardei capia ca la mama

Ardei capia ca la mama

Se spala, se taie coditele mai scurt la ardeiul capia. Se pregateste o moare din apa, otet, sare,

77 voturi    19 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 kg mure
  • 200 ml apa
  • 300 ml concetrat de pectina
  • 3 kg zahar

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gem fin de caise