autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Marmelada de mure

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
3 kg mure, 200 ml apa, 300 ml concetrat de pectina, 3 kg zahar

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se scurg fructele si se toarna impreuna cu apa in cratira, apoi se lasa sa fiarba incet, la foc mic, pina cind s-au inmuiat. Se adauga pectina si zaharul, amestecand, pina cind s-au dizolvat fructele. Apoi se da focul mai mare si se fierbe repede pina la gelantinizare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Marmelada de mure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Varza murata

Varza murata

Varza se poate acri desfăcută în frunze deoarece astfel fermentează mult mai repede,se păstrează

1 vot    1 comentariu
1h
Conserve si muraturi
Conservă de ciuperci foarte gustoasă

Conservă de ciuperci foarte gustoasă

Se curăţă şi se spală bine ciupercile. Se taie bucaţele şi se opăresc în apă clocotită

2 voturi    1 comentariu
2h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 kg mure
  • 200 ml apa
  • 300 ml concetrat de pectina
  • 3 kg zahar

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

1 vot    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Gogosari murati pentru iarna