Reteta postata pe: 01 mai 2009
Ingrediente
3 kg mure, 200 ml apa, 300 ml concetrat de pectina, 3 kg zahar
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Se scurg fructele si se toarna impreuna cu apa in cratira, apoi se lasa sa fiarba incet, la foc mic, pina cind s-au inmuiat. Se adauga pectina si zaharul, amestecand, pina cind s-au dizolvat fructele. Apoi se da focul mai mare si se fierbe repede pina la gelantinizare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Marmelada de mure" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi
28 voturi
17 comentarii
4h
Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand
52 voturi
7 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate