Rosiile oparite se decojesc,se taie in doua si se curata de seminte.Se fierb la foc iute pana scad la o treime din cantitate,apoi se adauga atata zahar incat aceasta sa fie jumatate din cantitatea de pasta de rosii ramasa.Se adauga cateva felii de lamaie,batonul de vanilie taiat in doua.Se lasa sa fiarba bine, apoi de toarna fierbinte in borcane,se leaga cu celofan pus dublu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii