Marmelada de visine

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cantiati egale de visine fara simburi si zahar
  • pentru un kg de fructe-zeama unei lamii

Mod de preparare

Cu ajutorul unui blender se fac visinele piure, care se pune pe foc iute cu zaharul si cu sucul de lamiie, amestecind din cind in cind;in momentul in care incepe sa se ingroase, se amesteca mereu; este gata cind lingura lasa o dira alba pe fundul cratitei. Este recomandat sa se puna o tabla sub cratita. Se pune in borcane sterilizate in cuptor, racorite, de preferinta la aceeasi temperatura cu marmelada; borcanele se leaga cu celofan sau folie de plastic sau se utilizeaza capace metalice, numai cind marmelada este rece(nu se mai formeza condens)

E foarte buna prntru clatite,prajituri,tartine etc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor