Se spala zmeura, se trece prin sita, iar merele spalate se tai felii si se pun la fiert cu apa cat sa le acopere, intr-o cratita cu capac. Se fierb la foc mic pane ce se inmoaie, apoi se dau deoparte, se lasa la racit si se trec prin sita. Se amesteca apoi zmeura pasata cu zaharul pana ce acesta se dizolva si se pune la fiert la foc mic. Se ia spuma ce se formeaza si dupa cateva clocote, se adauga si pireul de mere, amestecand continuu. Dupa ce s-a fiert si s-a legat bine, marmelada fierbinte se pune in borcane si se baga la cuptorul incalzit, sa prinda crusta. Acoperi apoi borcanele cu ceolofan sau le capsezi bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii