Se spala agrisele si se lasa la zvintat
se indeparteaza coditele. Se taie agrisele si se amesteca cu zahar vanilat. Se toarna continutul plicului de Gelfix Clasic amestecat in prealabil cu 2 linguri de zahar si se dau in clocot. Se dauga restul de zahar, se lasa sa fiarba cca. 5 min amestecind continuu dupa care se ia de pe foc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii