Intr-un castron se pune grisul, sarea, zaharul și oul, se amesteca bine si se adauga lapte pana ajunge la consisteta unui aluat de clatite. Se lasa asa o jumatate de ora pana se umfla grisul apoi se amesteca si se mai adauga lapte pana ajunge din nou la consistenta unui aluat de clatite. Se incinge o tigaie cu putin ulei, se toarna compozitia inauntru si se prajeste la foc potrivit pe ambele parti. Cand se intoarce, se taie bucati sau se rupe. Noi cand facem asa ceva ne place mult sa o servim cu fructe din compot.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii