Se tin maruntaiele in apa rece, rinichii taiati in doua, li se scoate partea alba si se pune un pic de otet in apa si se lasa 30 min.Se oparesc maruntaiele
apoi se tai fideluta.Se taie sunca fasii subtiri, se stropeste tava cu ulei de masline, se pune sunca apoi maruntaiele, se stropeste cu un pic de ulei de masline si se acopera tava cu folie de aluminiu, se lasa 40-45 min la cuptor la foc mic.
Se taie ceapa pestisori, se opareste, se scurge apa si se pun rosiile decojite taiate feliute cu tot cu sos.Se taie si usturoiul felii subtiri.
Se scoate tava dupa 45 min, se inlatura folia de aluminiu si se amesteca ceapa cu rosiile printre maruntaie, se pune sare si piper, se adauga vinul si usturoiul si se lasa aprox 20 min la cuptor.
Cand e gata se serveste cu salata de patrunjel cu rosii.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii