autor:

» » Mancaruri cu carne

Maruntaie de pui cu smantana

Autor: gabi31415 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabi31415 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
-ficat, pipote si inima de pui, -ceapa si usturoi verde, -marar si patrunjel, -ardei rosu proaspat sau conservat, -smantana, -3,4 ciuperci proaspete

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Maruntaiele de pui de spala, se taie bucatele si se prajesc 2 min. Se adauga ceapa, usturoiul, verdeata, ciupercile si ardeiul tocate si se lasa tot cam 2,3 minute. Se pune apa sa le acopere. Se mai fierb 10 min sa scada apa.



Smantana se freaca cu putina apa, se pune un galbenus de ou, o lingurita de zahar, niste zeama de lamaie sau otet, un praf de faina (daca sosul e prea subtire numai), se adauga si se da un clocot. Presarati patrunjel proaspat si adaugati sare (spun de sare numai acum deoarece ficatul se intareste daca puneti prea multa la inceput, asa ca eu pun numai la sfarsit).



Merge simplu sau cu garnitura de cartofi, cus-cus, orez sau paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Maruntaie de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Maria Sima , 23 aprilie 2014

    da am place

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 august 2009

    In mod sigur este tare gustoasa...Si mie imi plac foarte mult maruntaiele de pasare...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -ficat
  • pipote si inima de pui
  • -ceapa si usturoi verde
  • -marar si patrunjel
  • -ardei rosu proaspat sau conservat
  • -smantana
  • -3,4 ciuperci proaspete

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

In mod sigur este tare gustoasa...Si mie imi plac foarte mult maruntaiele de pasare...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prepelite cu smantana