autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Maruntaie de pui cu smantana

Autor: gabi31415 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabi31415 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
-ficat, pipote si inima de pui, -ceapa si usturoi verde, -marar si patrunjel, -ardei rosu proaspat sau conservat, -smantana, -3,4 ciuperci proaspete

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Maruntaiele de pui de spala, se taie bucatele si se prajesc 2 min. Se adauga ceapa, usturoiul, verdeata, ciupercile si ardeiul tocate si se lasa tot cam 2,3 minute. Se pune apa sa le acopere. Se mai fierb 10 min sa scada apa.



Smantana se freaca cu putina apa, se pune un galbenus de ou, o lingurita de zahar, niste zeama de lamaie sau otet, un praf de faina (daca sosul e prea subtire numai), se adauga si se da un clocot. Presarati patrunjel proaspat si adaugati sare (spun de sare numai acum deoarece ficatul se intareste daca puneti prea multa la inceput, asa ca eu pun numai la sfarsit).



Merge simplu sau cu garnitura de cartofi, cus-cus, orez sau paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Maruntaie de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fasole rosie cu afumatura si ardei copt

Fasole rosie cu afumatura si ardei copt

Mod de preparare: Fasolea se spala foarte bine in mai multe ape si o lasam, peste noapte, la

0 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Carnea tocata o amestecam cu oul,parmezanul razuit,pesmetul,patrunjelul,sare si piper.Amestecam ingredientele

14 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Sima , 23 aprilie 2014

    da am place

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 august 2009

    In mod sigur este tare gustoasa...Si mie imi plac foarte mult maruntaiele de pasare...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -ficat
  • pipote si inima de pui
  • -ceapa si usturoi verde
  • -marar si patrunjel
  • -ardei rosu proaspat sau conservat
  • -smantana
  • -3,4 ciuperci proaspete

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

In mod sigur este tare gustoasa...Si mie imi plac foarte mult maruntaiele de pasare...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pulpe de pui cu cartofi la gratar