autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Maruntaie de pui cu smantana

Autor: gabi31415 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabi31415 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
-ficat, pipote si inima de pui, -ceapa si usturoi verde, -marar si patrunjel, -ardei rosu proaspat sau conservat, -smantana, -3,4 ciuperci proaspete

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Maruntaiele de pui de spala, se taie bucatele si se prajesc 2 min. Se adauga ceapa, usturoiul, verdeata, ciupercile si ardeiul tocate si se lasa tot cam 2,3 minute. Se pune apa sa le acopere. Se mai fierb 10 min sa scada apa.



Smantana se freaca cu putina apa, se pune un galbenus de ou, o lingurita de zahar, niste zeama de lamaie sau otet, un praf de faina (daca sosul e prea subtire numai), se adauga si se da un clocot. Presarati patrunjel proaspat si adaugati sare (spun de sare numai acum deoarece ficatul se intareste daca puneti prea multa la inceput, asa ca eu pun numai la sfarsit).



Merge simplu sau cu garnitura de cartofi, cus-cus, orez sau paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Maruntaie de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de porc impanata

Pulpa de porc impanata

Bucata de pulpa de porc,se spala bine ,se usuca cu un servet de bucatarie, apoi se condimenteaza

10 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Costite afumate cu varza calita si cartofi aurii

Costite afumate cu varza calita si cartofi aurii

Incepem cu costita: se spala se cresteaza pe langa os, se aseaza intro tava pt cuptor, se piperaza,

8 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Sima , 23 aprilie 2014

    da am place

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 august 2009

    In mod sigur este tare gustoasa...Si mie imi plac foarte mult maruntaiele de pasare...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -ficat
  • pipote si inima de pui
  • -ceapa si usturoi verde
  • -marar si patrunjel
  • -ardei rosu proaspat sau conservat
  • -smantana
  • -3,4 ciuperci proaspete

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

In mod sigur este tare gustoasa...Si mie imi plac foarte mult maruntaiele de pasare...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
pulpa porc la cuptor cu piure