Faceti cate o cruce fiecarei rosii, cu cutitul, puneti-le intr-un bol, turnati apa fierbinte deasupra. Lasati-le un minut, apoi scurgeti-le, puneti apa rece cateva minute si decojiti-le.
Puneti rosiile, ceapa, ardeii fara seminte si vanata intr-un robot si maruntiti bine. Puneti legumele si usturoiul intr-o oala cu fundul gros si lasati la fiert acoperit, la foc mic, o ora amestecand, pana devin moi.
Adaugati zaharul, otetul, sarea, coriandrul, paprika si cayenne si lasati la fiert, la foc mediu, fara capac, amestecand pana se topeste zaharul. Lasati sa se evapore tot lichidul. Procesul acesta va dura in jur de 40-60 minute.
Puneti in borcane cat este fierbinte si lasati timp de o luna intr-un loc intunecos si rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii