Curatam legumele si zarzavaturile de coaja si seminte. Spalam carnea de singe si o curatam de eventuale pielite si tendoane. Intr-o cratita punem uleiul la incins, cind este incins, punem ceapa tocata marunt sa se caleasca pina devine sticloasa, dupa care adaugam boiaua si lasam sa se friga pentru circa 30 de secunde, dupa care stingem cu vinul. Adaugam ardeiul gras si rosiile taiate cubulete mici, amestecam bine, acoperim cu un capac si lasam sa se friga pentru circa 10 minute. Intre timp dam morcovul, pastarnacul, patrunjelul si telina pe razatoarea pentru coaja de lamaie si le adaugam peste celelalte legume. Amestecam bine si lasam sa se fiarba pentru citeva minute, dupa care adaugam carnea, taiata bucati cit mai egale, punem cubuletul Knorr, dizolvat in 2 l de apa fierbinte. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc potrivit pentru circa o ora pina cind carnea are tendinta sa se desfaca. In tot acest timp mestecam din cind in cind pentru a nu se prinde de fundul cratitei. Dupa care adaugam mazarea bob,amestecam bine,potrivim de sare si piper,acoperim din nou si lasam sa fiarba inca circa 5 minute. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii