autor:

jsabrina

» » Mancaruri cu carne

Mazare cu aripioare la cuptor

Autor: jsabrina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: jsabrina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2010

Ingrediente
2 Borcane de Mazare, 8 Aripioare, 1 Ardei rosu ( tocat marunt ), 2 Cepe ( tocate marunt ), 1 Morcov ( ras ), 3 linguri de unt, 3 linguri de bulion, 3 Foi de dafin, 1 Legatura de Patrunjel, 1 Lingura delicat ( secretul gustului )

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Aripioarele se fierb intr-o oala, se spumeaza si se pun deoparte.
Se incinge untul intr-o tigaie si se calesc ceapa, bulionul, morcovul si ardeiul.
Intr-o oala ( pentru cuptor ) se pun aripioarele, mazarea din borcan cu tot cu apa , legumele calite si foile de dafin.
Se mai completeaza cu apa daca mai este necesar.
Se baga totul la cuptorul bine incins pentru 40 de minute.
Se condimenteaza dupa gust.
Dupa ce a fost scoasa din cuptor se adauga patrunjelul tocat marunt.

Sa aveti pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu aripioare la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 3 comentarii

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Bune aripioarele cu mazare!

  • jsabrina

    jsabrina (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Ma bucur. Sper sa va fie de ajutor reteta !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Imi plac tare aripioarele la mancare.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 2 Borcane de Mazare
  • 8 Aripioare
  • 1 Ardei rosu ( tocat marunt )
  • 2 Cepe ( tocate marunt )
  • 1 Morcov ( ras )
  • 3 linguri de unt
  • 3 linguri de bulion
  • 3 Foi de dafin
  • 1 Legatura de Patrunjel
  • 1 Lingura delicat ( secretul gustului )

Raporteaza reteta

Retete
de jsabrina
Pilaf cu ciuperci si pui

Pilaf cu ciuperci si pui

Se portioneaza puiul ( alegem doar copanele si pieptul ), se spala bine si se pune la fiert, apoi

93 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Taietei Chinezesti

Taietei Chinezesti

S-a facut seara. Si cum nora pentru mama nu poate fi captivanta decat cu o portie de taietei chinezesti...uite

8 voturi    5 comentarii
20 min
Paste si pizza
Pui aromat a la`Sabrina

Pui aromat a la`Sabrina

Haideti sa incepem. Luam puiul si il spalam bine bine binee..apoi il "trantim" in apa intr-o olicica,

8 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Bune aripioarele cu mazare!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
piept de pui milanez