autor:

jsabrina

» » Mancaruri cu carne

Mazare cu aripioare la cuptor

Autor: jsabrina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: jsabrina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2010

Ingrediente
2 Borcane de Mazare, 8 Aripioare, 1 Ardei rosu ( tocat marunt ), 2 Cepe ( tocate marunt ), 1 Morcov ( ras ), 3 linguri de unt, 3 linguri de bulion, 3 Foi de dafin, 1 Legatura de Patrunjel, 1 Lingura delicat ( secretul gustului )

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Aripioarele se fierb intr-o oala, se spumeaza si se pun deoparte.
Se incinge untul intr-o tigaie si se calesc ceapa, bulionul, morcovul si ardeiul.
Intr-o oala ( pentru cuptor ) se pun aripioarele, mazarea din borcan cu tot cu apa , legumele calite si foile de dafin.
Se mai completeaza cu apa daca mai este necesar.
Se baga totul la cuptorul bine incins pentru 40 de minute.
Se condimenteaza dupa gust.
Dupa ce a fost scoasa din cuptor se adauga patrunjelul tocat marunt.

Sa aveti pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu aripioare la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Bulz cu carnati si branza

Bulz cu carnati si branza

Din malai, apa si un praf de sare facem o mamaliga potrivit de moale. O rasturnam si o lasam sa

11 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mincare de ardei copti cu  pulpe de pui

Mincare de ardei copti cu pulpe de pui

Se prajesc cepele in ulei pina stralucesc, se adauga carnea si se undeste pina isi schimba

11 voturi    15 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Bune aripioarele cu mazare!

  • jsabrina

    jsabrina (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Ma bucur. Sper sa va fie de ajutor reteta !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Imi plac tare aripioarele la mancare.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 2 Borcane de Mazare
  • 8 Aripioare
  • 1 Ardei rosu ( tocat marunt )
  • 2 Cepe ( tocate marunt )
  • 1 Morcov ( ras )
  • 3 linguri de unt
  • 3 linguri de bulion
  • 3 Foi de dafin
  • 1 Legatura de Patrunjel
  • 1 Lingura delicat ( secretul gustului )

Raporteaza reteta

Retete
de jsabrina
Pilaf cu ciuperci si pui

Pilaf cu ciuperci si pui

Se portioneaza puiul ( alegem doar copanele si pieptul ), se spala bine si se pune la fiert, apoi

91 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Taietei Chinezesti

Taietei Chinezesti

S-a facut seara. Si cum nora pentru mama nu poate fi captivanta decat cu o portie de taietei chinezesti...uite

8 voturi    5 comentarii
20 min
Paste si pizza
Pui aromat a la`Sabrina

Pui aromat a la`Sabrina

Haideti sa incepem. Luam puiul si il spalam bine bine binee..apoi il "trantim" in apa intr-o olicica,

8 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Bune aripioarele cu mazare!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita