Ardelul se curata,se taie marunt si impreuna cu ceapa curatata si taiata pestisori si cu morcovul curatat si taiat rondele se calesc in putin ulei. Dupa cateva minute se aduga putina apa si se lasa sa fiarba 10 minute, acoperit.
Intre timp mazarea la cutie se clateste si se lasa bine la scurs sau daca aveti mazare proaspata se fiarbe aparte.
Carnaciorii se taie feliute si se adauga peste legume si daca este nevoie se mai adauga si putina apa si lasam 15 minute sa fiarba.
Adaugam sucul de rosii si mazare si mai lasam sa fiarba 15 minute. Se potriveste de sare si piper si la urma se adauga patrunjelul tocat marunt.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii