autor:

mac myra

» » Mancaruri cu carne

Mazare cu carnaciori

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Ingrediente
500 gr mazare (2 cutii de mazare deja fiarta), 1 ardel, 1 ceapa, 1 morcov, 3 carnati, suc de rosii, patrunjel, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

15 voturi

Mod de preparare

Ardelul se curata,se taie marunt si impreuna cu ceapa curatata si taiata pestisori si cu morcovul curatat si taiat rondele se calesc in putin ulei. Dupa cateva minute se aduga putina apa si se lasa sa fiarba 10 minute, acoperit.

Intre timp mazarea la cutie se clateste si se lasa bine la scurs sau daca aveti mazare proaspata se fiarbe aparte.

Carnaciorii se taie feliute si se adauga peste legume si daca este nevoie se mai adauga si putina apa si lasam 15 minute sa fiarba.

Adaugam sucul de rosii si mazare si mai lasam sa fiarba 15 minute. Se potriveste de sare si piper si la urma se adauga patrunjelul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de carne cu arpagic

Mancare de carne cu arpagic

Se curata arpagicul si se spala, carnea se taie bucatele, ardeiul fasii si usturoiul in rondele. Calim

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficateii de pasare se spala si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei pentru 2 minute. Se adauga

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Popa Marius

    Popa Marius (Maestru bucatar):

    Buna ziua! am incercat reteta si a iesit foarte bine... si chiar un grad foarte redus in preparare, gustul a fost desavarsti...eu am renuntat la patrunjel...ca nu am avut si am folosit o lingurita de busuioc pentru ai desavarsii aroma. Si a iesit nemaipomenit! multumesc persoanei care a upload-at reteta pe site .

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • Fara foto

    radu , 09 februarie 2010

    superbuna...am respectat intocmai si a iesit bine.multumesc

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Foarte buna.Eu am facut cu carne de pasare.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Foarte buna.Eu am facut cu carne de pasare.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      Foarte buna.Imi place ca nu prajesti legumele,carnati... Bravo.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

15 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

10 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

1 vot    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocana bunicii