Toci ceapa marunt si o calesti,tai cubulete carnea de porc si carnatu-l tai rondele mai grosute si le calesti putin cu ceapa si adaugi apa cat sa le acopere,
tai rondele morcovii si ii adaogi in cratita cu carne sa se fiarba separat intr-un castron pui faina smantana si supa de la carne amesteci bine sa nu se faca cocoloase.
in cratita mai pui mazarea fiarta si conimentezi cu sare piper si pui si amestecul de faine si mararul.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii