autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

mazare cu carnat si carne

Autor: maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Ingrediente
500 gr de mazare, 200 carnat de casa afumat, 500 gr de carne de porc, 3 linguri de faina, 5 de smantana, 1 lingurita de marar, 2 cepe, sare, dulce, 1 morcov

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Toci ceapa marunt si o calesti,tai cubulete carnea de porc si carnatu-l tai rondele mai grosute si le calesti putin cu ceapa si adaugi apa cat sa le acopere,
tai rondele morcovii si ii adaogi in cratita cu carne sa se fiarba separat intr-un castron pui faina smantana si supa de la carne amesteci bine sa nu se faca cocoloase.
in cratita mai pui mazarea fiarta si conimentezi cu sare piper si pui si amestecul de faine si mararul.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "mazare cu carnat si carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PLACINTA DE CARNE CU CARTOFI SI PASTARNAC

PLACINTA DE CARNE CU CARTOFI SI PASTARNAC

Se pune la incalzit uleiul intr-o tigaie,adaugati ceapa si usturoiul sa se inmoaie timp de 3-4 min.Adaugati

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piftie de porc

Piftie de porc

Am bagat urechile si piciorusul in oala cu apa cat sa le acopere, si atat! Le-am lasat sa fiarba

94 voturi    10 comentarii
4h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Mazarea este tare gustoasa atat cu carne cat si fara...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr de mazare
  • 200 carnat de casa afumat
  • 500 gr de carne de porc
  • 3 linguri de faina
  • 5 de smantana
  • 1 lingurita de marar
  • 2 cepe
  • sare, dulce
  • 1 morcov

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Mazarea este tare gustoasa atat cu carne cat si fara...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Gaina intreaga pe varza noua