autor:

Simona

» » Mancaruri cu carne

Mazare cu carne de curcan

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Ingrediente
2-3 aripi de curcan fierte, 4 cutii de mazare fiarta (app 900gr),o ceapa, 1 ardei gras rosu, 2-3 linguri ulei, marar proaspat sau uscat,mirodenii fuchs pt friptura, o cutie de cuburi de rosii in bulion.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

8 voturi

Mod de preparare

Se scoate carnea de pe aripile de curcan fierte, se condimenteaza cu fuchs pt friptura si se prajeste in ulei pana devine aurie, se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se calesc ceapa si ardeiul tocate ,( la foc mic ,cu capac )pana se inmoaie. Se adauga rosiile cuburi si mazarea scursa de apa din conserva. Se completeaza cu apa fierbinte cat sa cuprinda mazarea si se fierbe 10-15 minute. se pun 2 lingurite de marar proaspat sau uscat, carnea de curcan prajita, sare daca mai e nevoie si se opreste focul. Se tine acoperit 10 minute inainte de a o servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Hachis Parmentier

Hachis Parmentier

Ceapa curatata se toaca marunt si se caleste in putin unt si o lingura cu ulei pina se face translucida

14 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Pulpa de miel(eu am facut doua pulpe,una de spate si cea de fata)se spala bine,se curata de pielita

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Foarte buna, frumoasa imaginea!

  • Simona

    Simona (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Multumesc pentru comentarii Lia, Valentina si Adriana ! Va pup!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    O mancarica usoara, gustoasa si sanatoasa ! *****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Delicioasa...

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      dupa felul prezentarii facute de tine, e foarte usor de gatit mazarea cu curcan, chiar si pt un incepator !

    • Adriana B

      Adriana B (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Simpla si delicioasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

8 voturi

Ingrediente

  • 2-3 aripi de curcan fierte
  • 4 cutii de mazare fiarta (app 900gr),o ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2-3 linguri ulei
  • marar proaspat sau uscat,mirodenii fuchs pt friptura
  • o cutie de cuburi de rosii in bulion.

Raporteaza reteta

Retete
de Simona
Prajitura cu crema si fructe

Prajitura cu crema si fructe

Amesteci margarina sau untul moale cu ouale intregi si zaharul cu mixerul, pui vanilie coaja de lamaie

7 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Salata orientala cu somon afumat

Salata orientala cu somon afumat

Cartofii spalati bine se fierb in apa cu sare 20 de minute de cand incepe sa clocoteasca apa. Somonul

6 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste
Gogosi pufoase cu smantana

Gogosi pufoase cu smantana

450 gr faina se pun in castron ,se face un gol in mijloc si se pune drojdia faramitata si putin zahar,

44 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna, frumoasa imaginea!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Risoto Mantovano (Orez Mantovan)