autor:

Simona

» » Mancaruri cu carne

Mazare cu carne de curcan

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Ingrediente
2-3 aripi de curcan fierte, 4 cutii de mazare fiarta (app 900gr),o ceapa, 1 ardei gras rosu, 2-3 linguri ulei, marar proaspat sau uscat,mirodenii fuchs pt friptura, o cutie de cuburi de rosii in bulion.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

8 voturi

Mod de preparare

Se scoate carnea de pe aripile de curcan fierte, se condimenteaza cu fuchs pt friptura si se prajeste in ulei pana devine aurie, se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se calesc ceapa si ardeiul tocate ,( la foc mic ,cu capac )pana se inmoaie. Se adauga rosiile cuburi si mazarea scursa de apa din conserva. Se completeaza cu apa fierbinte cat sa cuprinda mazarea si se fierbe 10-15 minute. se pun 2 lingurite de marar proaspat sau uscat, carnea de curcan prajita, sare daca mai e nevoie si se opreste focul. Se tine acoperit 10 minute inainte de a o servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Parjoale moldovenesti

Parjoale moldovenesti

Trecem carnea prin mașina de tocat, de două ori chiar, pentru a deveni mai fină. A doua oară,

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din carne de porc cu mamaliguta

Tocanita din carne de porc cu mamaliguta

Ceapa, rosia si ardeii se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga carnea taiata bucatele

26 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Foarte buna, frumoasa imaginea!

  • Simona

    Simona (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Multumesc pentru comentarii Lia, Valentina si Adriana ! Va pup!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    O mancarica usoara, gustoasa si sanatoasa ! *****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Delicioasa...

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      dupa felul prezentarii facute de tine, e foarte usor de gatit mazarea cu curcan, chiar si pt un incepator !

    • Adriana B

      Adriana B (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Simpla si delicioasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

8 voturi

Ingrediente

  • 2-3 aripi de curcan fierte
  • 4 cutii de mazare fiarta (app 900gr),o ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2-3 linguri ulei
  • marar proaspat sau uscat,mirodenii fuchs pt friptura
  • o cutie de cuburi de rosii in bulion.

Raporteaza reteta

Retete
de Simona
Prajitura cu crema si fructe

Prajitura cu crema si fructe

Amesteci margarina sau untul moale cu ouale intregi si zaharul cu mixerul, pui vanilie coaja de lamaie

7 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Salata orientala cu somon afumat

Salata orientala cu somon afumat

Cartofii spalati bine se fierb in apa cu sare 20 de minute de cand incepe sa clocoteasca apa. Somonul

6 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste
Gogosi pufoase cu smantana

Gogosi pufoase cu smantana

450 gr faina se pun in castron ,se face un gol in mijloc si se pune drojdia faramitata si putin zahar,

40 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna, frumoasa imaginea!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui prajit peste orez cu legume