autor:

Simona

» » Mancaruri cu carne

Mazare cu carne de curcan

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Ingrediente
2-3 aripi de curcan fierte, 4 cutii de mazare fiarta (app 900gr),o ceapa, 1 ardei gras rosu, 2-3 linguri ulei, marar proaspat sau uscat,mirodenii fuchs pt friptura, o cutie de cuburi de rosii in bulion.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

8 voturi

Mod de preparare

Se scoate carnea de pe aripile de curcan fierte, se condimenteaza cu fuchs pt friptura si se prajeste in ulei pana devine aurie, se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se calesc ceapa si ardeiul tocate ,( la foc mic ,cu capac )pana se inmoaie. Se adauga rosiile cuburi si mazarea scursa de apa din conserva. Se completeaza cu apa fierbinte cat sa cuprinda mazarea si se fierbe 10-15 minute. se pun 2 lingurite de marar proaspat sau uscat, carnea de curcan prajita, sare daca mai e nevoie si se opreste focul. Se tine acoperit 10 minute inainte de a o servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciorba din oase de porc si smantana

Ciorba din oase de porc si smantana

Mai intai spalam oasele bine si le punem la fiert in 4 litri de apa, adaugand un praf de sare. Inlaturam

9 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Bucãti marinate cu orez de fasole (Rojões com arroz de feijão)

Bucãti marinate cu orez de fasole (Rojões com arroz de feijão)

1)In ziua anterioarã se condimenteazã carnea cu pasta fãcutã din: ulei,pasta de ardei, boia,pãtrunjel

4 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Foarte buna, frumoasa imaginea!

  • Simona

    Simona (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Multumesc pentru comentarii Lia, Valentina si Adriana ! Va pup!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    O mancarica usoara, gustoasa si sanatoasa ! *****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Delicioasa...

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      dupa felul prezentarii facute de tine, e foarte usor de gatit mazarea cu curcan, chiar si pt un incepator !

    • Adriana B

      Adriana B (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Simpla si delicioasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

8 voturi

Ingrediente

  • 2-3 aripi de curcan fierte
  • 4 cutii de mazare fiarta (app 900gr),o ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2-3 linguri ulei
  • marar proaspat sau uscat,mirodenii fuchs pt friptura
  • o cutie de cuburi de rosii in bulion.

Raporteaza reteta

Retete
de Simona
Prajitura cu crema si fructe

Prajitura cu crema si fructe

Amesteci margarina sau untul moale cu ouale intregi si zaharul cu mixerul, pui vanilie coaja de lamaie

7 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Salata orientala cu somon afumat

Salata orientala cu somon afumat

Cartofii spalati bine se fierb in apa cu sare 20 de minute de cand incepe sa clocoteasca apa. Somonul

6 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste
Gogosi pufoase cu smantana

Gogosi pufoase cu smantana

450 gr faina se pun in castron ,se face un gol in mijloc si se pune drojdia faramitata si putin zahar,

41 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna, frumoasa imaginea!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pui pe sticla