Se scoate carnea de pe aripile de curcan fierte, se condimenteaza cu fuchs pt friptura si se prajeste in ulei pana devine aurie, se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se calesc ceapa si ardeiul tocate ,( la foc mic ,cu capac )pana se inmoaie. Se adauga rosiile cuburi si mazarea scursa de apa din conserva. Se completeaza cu apa fierbinte cat sa cuprinda mazarea si se fierbe 10-15 minute. se pun 2 lingurite de marar proaspat sau uscat, carnea de curcan prajita, sare daca mai e nevoie si se opreste focul. Se tine acoperit 10 minute inainte de a o servi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii