autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

mazare cu carne de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, mazare, zahar, rosii, ceapa, faina, pasta de tomate, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei cu 50 ml de apa si se scoate intr-un vas separat . Se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, apa fiarta , sare,zahar si piper. Carnea se adauga in sos si se fierbe 20 min; se adauga apoi rosii, mazare, marar verde, continuand fierberea 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "mazare cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca De Cartofi

Musaca De Cartofi

Puneţi cartofii în coajă la fiert şi ouăle. După ce s-au fiert cartofii şi ouăle, lăsaţi

8 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tartă de cartofi

Tartă de cartofi

Pregătire aluat: Cartofii îi curătăm, îi punem la fiert, apoi îi zdrobim

19 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Coq au vin in stil provensal