Mazare cu carne de porc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Mazare cu carne de porc

Ingrediente

  • - o cutie de mazare
  • - 1/2 kg carne de porc
  • - 2 cepe
  • - 2 linguri bulion
  • - condimente
  • - foi de dafin
  • - ulei
  • - apa

Mod de preparare

Se pune in tigaie uleiul la incins,apoi se ia carnea de porc si se aseaza in tigaie la prajit,dupa ce se rumeneste pe toate partile timp de 10 min se adauga ceapa tocata marunt.Si se lasa sa se caleasca..deoparte se pune apa intr-un pahar si se adauga cele 2 linguri de bulion ,condimentele si frunzele de dafin si se amesteca bine.Imediat ce ceapa s-a prajit putin cu carnea se adauga continutul din pahar si se lasa 15 min sa se caleasca.Dupa ce a scazut apa se adauga mazarea si se acopera tigaia cu un capac sa se inabuse inca 20 min ..mai mestecam din cand in cand sa nu se prinda timp de 5 min.si pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor