autor:

ratusca_crazy2009

» » Mancaruri cu carne

Mazare cu carne de porc

Autor: ratusca_crazy2009 (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ratusca_crazy2009 (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Ingrediente
- o cutie de mazare, - 1/2 kg carne de porc, - 2 cepe, - 2 linguri bulion, - condimente, - foi de dafin, - ulei, - apa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune in tigaie uleiul la incins,apoi se ia carnea de porc si se aseaza in tigaie la prajit,dupa ce se rumeneste pe toate partile timp de 10 min se adauga ceapa tocata marunt.Si se lasa sa se caleasca..deoparte se pune apa intr-un pahar si se adauga cele 2 linguri de bulion ,condimentele si frunzele de dafin si se amesteca bine.Imediat ce ceapa s-a prajit putin cu carnea se adauga continutul din pahar si se lasa 15 min sa se caleasca.Dupa ce a scazut apa se adauga mazarea si se acopera tigaia cu un capac sa se inabuse inca 20 min ..mai mestecam din cand in cand sa nu se prinda timp de 5 min.si pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de mazare galbena uscata cu carne de porc

Mancare de mazare galbena uscata cu carne de porc

Se spala mazarea bine, bine ca sa se desprinda cojile de pe boabe. Cand nu se mai desprind coji,

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu carne de porc

Mancare de mazare cu carne de porc

1.Se curata ceapa si se taie solzisori. 2.Se curata morcovul si se taie cubulete.La fel se taie

2 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    De regula eu pun si marar tocat,ii da o aroma deosebita !

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    La urma ? nu presuram putin marar ?

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • - o cutie de mazare
  • - 1/2 kg carne de porc
  • - 2 cepe
  • - 2 linguri bulion
  • - condimente
  • - foi de dafin
  • - ulei
  • - apa

Raporteaza reteta

Retete
de ratusca_crazy2009
Tort cu piscoturi

Tort cu piscoturi

Am lasat gelatina la inmuiat in zeama de compot de ananas timp de 15-20 de minute conform indicatiilor

6 voturi    2 comentarii
2h
Torturi

constanta proca (Chef de cuisine)

De regula eu pun si marar tocat,ii da o aroma deosebita !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pulpe de curcan cu mustar la cuptor