autor:

ratusca_crazy2009

» » Mancaruri cu carne

Mazare cu carne de porc

Autor: ratusca_crazy2009 (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: ratusca_crazy2009 (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Ingrediente
- o cutie de mazare, - 1/2 kg carne de porc, - 2 cepe, - 2 linguri bulion, - condimente, - foi de dafin, - ulei, - apa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune in tigaie uleiul la incins,apoi se ia carnea de porc si se aseaza in tigaie la prajit,dupa ce se rumeneste pe toate partile timp de 10 min se adauga ceapa tocata marunt.Si se lasa sa se caleasca..deoparte se pune apa intr-un pahar si se adauga cele 2 linguri de bulion ,condimentele si frunzele de dafin si se amesteca bine.Imediat ce ceapa s-a prajit putin cu carnea se adauga continutul din pahar si se lasa 15 min sa se caleasca.Dupa ce a scazut apa se adauga mazarea si se acopera tigaia cu un capac sa se inabuse inca 20 min ..mai mestecam din cand in cand sa nu se prinda timp de 5 min.si pofta buna!
Se pune in tigaie uleiul la incins,apoi se ia carnea de porc si se aseaza in tigaie la prajit,dupa ce se rumeneste pe toate partile timp de 10 min se
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Mancare de mazare galbena uscata cu carne de porc

Se spala mazarea bine, bine ca sa se desprinda cojile de pe boabe. Cand nu se mai desprind coji,

10 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Mancare de mazare cu carne de porc

1.Se curata ceapa si se taie solzisori. 2.Se curata morcovul si se taie cubulete.La fel se taie

2 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    De regula eu pun si marar tocat,ii da o aroma deosebita !

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    La urma ? nu presuram putin marar ?

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • - o cutie de mazare
  • - 1/2 kg carne de porc
  • - 2 cepe
  • - 2 linguri bulion
  • - condimente
  • - foi de dafin
  • - ulei
  • - apa

Raporteaza reteta

Retete
de ratusca_crazy2009

Tort cu piscoturi

Am lasat gelatina la inmuiat in zeama de compot de ananas timp de 15-20 de minute conform indicatiilor

6 voturi    2 comentarii
2h
Torturi

constanta proca (Chef de cuisine)

De regula eu pun si marar tocat,ii da o aroma deosebita !

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume

Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume

Intr o oala mare se pun 4 litri de apa cu sare. Din rozmarin, cimbru, patrunjel se face un buchet care se pune in apa. Se aduce apa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Porc cu 5 cinci feluri de boabe

Porc cu 5 cinci feluri de boabe

Carnea de porc spalata si curatata se taie bucati de 100 gr. (3 la portie) si pune la fiert in apa cu sare. Ceapa si morcovii curatati

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne