Bucatile de carne de pui se spala,se portioneaza,se sterg bine,se condimenteaza si se rumenesc putin in ulei de masline.
Separat se curata,se spala si se toaca ceapa , morcovul,telina si se inabusa in putina apa si 1-2 linguri de ulei de masline.
Cand se inmoaie se adauga ardeiul tocat,mierea de albine si mazarea.Se lasa sa fiarba la foc mic,iar din cand in cand se mai toarna cate putina apa fiarta. Cand mazarea este aproape fiarta se adauga rosiile(decojite) taiate in jumatate sau sferturi si se mai lasa sa fiarba cca 5 minute,dupa care se sareaza, se condimenteaza , se adauga bulion sau pasta de tomate dupa gust , mararul tocat , bucatile de carne rumenite in prealabil si se introduce totul la cuptor pentru a se rumeni frumos.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii