Mazare cu carne de pui si morcov

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
ridicata
Mazare cu carne de pui si morcov

Ingrediente

  • 500 g de carne de pui
  • 1 kg de mazare
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 2 bucati de ardei gras
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingurita de boia
  • 1 conserva de rosii
  • 5 g de piper
  • 2 linguri de pasta de rosii

Mod de preparare

Taiem pulpele de pui in mai multe bucatele si le punem la foc sa fiarba intr-un litru de apa.Ceapa tocata marunt, apoi morcovii taiati fasii mai grosute si ardeiul gras tocat se calesc in putin ulei.Turnam carnea fiarta cu tot cu zeama.

Tocam patrunjelul marunt si-l adaugam, apoi boiaua de ardei dulce si piperul boabe.

La final punem conserva de rosii cuburi,mazarea spalata si scursa bine si pasta de tomate desfacuta in cateva linguri de zeama.

Lasam sa mai fiarba 10 minute si oprim focul.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure