Taiem pulpele de pui in mai multe bucatele si le punem la foc sa fiarba intr-un litru de apa.Ceapa tocata marunt, apoi morcovii taiati fasii mai grosute si ardeiul gras tocat se calesc in putin ulei.Turnam carnea fiarta cu tot cu zeama.
Tocam patrunjelul marunt si-l adaugam, apoi boiaua de ardei dulce si piperul boabe.
La final punem conserva de rosii cuburi,mazarea spalata si scursa bine si pasta de tomate desfacuta in cateva linguri de zeama.
Lasam sa mai fiarba 10 minute si oprim focul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii