Mazare cu carne de pui si morcov

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
ridicata
Mazare cu carne de pui si morcov

Ingrediente

  • 500 g de carne de pui
  • 1 kg de mazare
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 2 bucati de ardei gras
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingurita de boia
  • 1 conserva de rosii
  • 5 g de piper
  • 2 linguri de pasta de rosii

Mod de preparare

Taiem pulpele de pui in mai multe bucatele si le punem la foc sa fiarba intr-un litru de apa.Ceapa tocata marunt, apoi morcovii taiati fasii mai grosute si ardeiul gras tocat se calesc in putin ulei.Turnam carnea fiarta cu tot cu zeama.

Tocam patrunjelul marunt si-l adaugam, apoi boiaua de ardei dulce si piperul boabe.

La final punem conserva de rosii cuburi,mazarea spalata si scursa bine si pasta de tomate desfacuta in cateva linguri de zeama.

Lasam sa mai fiarba 10 minute si oprim focul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise