Pupele se spala,se toaca ceapa,se pun la foc cu putin ulei si putina apa,se completeaza cu apa pana sunt facute pulpele (eu le-am pus taiate in doua si fara piele pe care o papa pisicul meu si oricum nu este sanatoasa),se adauga mazarea (proaspata,congelata sau de la borcan),se mai completeaza cu apa sa se faca si mazarea cam 10 minute am lasat-o eu pentru ca am facut mancarica cu mazare congelata care este gata imediat,daca o lasam mai mult se intareste.Potriviti de sare si vegeta . Intr-o cana pun pasta de tomate si faina si le amestec bine cu cate putina apa sa nu se faca cocoloase,se mai pune apa,se adauga in mancare,se mai da un clocot.Se pune marar verde tocat (eu am pus la congelator marar verde tocat intr-o cutie de margarina si am toata iarna).Se poate face si fara carne si se serveste friptura separat.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii