Se toaca ceapa cubulete, curatata si spalata in prealabil, se pune in vasul de yena impreuna cu morcovul tocat si el cubulete. Turnam mazarea si saram intreg continutul de legume amestecand.
Carnea o saram pe ambele parti si o punem deasupra legumelor. Peste carne intindem rosiile si stropim cu putin ulei. Punem apa, dar pe margine sa nu atinga carnea si dam la cuptor, dar inainte ii punem capacul.
Dupa 40 minute amestecam in vas si intoarcem carnea, punem din nou capacul si dam din nou la cuptor. Cand e aproape gata punem mararul, amestecam si mai dam un minut la cuptor.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii