Se toaca ceapa cubulete, curatata si spalata in prealabil, se pune in vasul de yena impreuna cu morcovul tocat si el cubulete. Turnam mazarea si saram intreg continutul de legume amestecand.
Carnea o saram pe ambele parti si o punem deasupra legumelor. Peste carne intindem rosiile si stropim cu putin ulei. Punem apa, dar pe margine sa nu atinga carnea si dam la cuptor, dar inainte ii punem capacul.
Dupa 40 minute amestecam in vas si intoarcem carnea, punem din nou capacul si dam din nou la cuptor. Cand e aproape gata punem mararul, amestecam si mai dam un minut la cuptor.
Pofta buna!
Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mereReteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.
Ciorba de pestePentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii