1. Se curate mazarea pastai, iar boabele obtinute se spala si se fierb 15 minute in apa cu un strop de sare.
2. In wok, se pun cele 3 linguri de untura de pasare, se incinge, iar apoi se adauga ceapa uscata si verde si se lasa pana capata o nuanta sticloasa.
3. Apoi se adauga cartofii taiati cuburi si se mai adauga o cana de apa calda, pentru a putea fierbe.
4. Dupa 15 minute se adauga mazarea, si se mai fierbe inca 10 minute.
5. Se adauga rosiile date pe razatoare, se potriveste cu sare, piper si boia si se mai fierb 5 minute.
6. La final se adauga mararul tocat marunt. Se poate servi ca atare, sau insotita de o friptura din aripi de curcan cu salata de varza.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii