autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mazare cu coaste de miel

Autor: Mirabela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mirabela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
- 500 gr coaste miel, - 2 cutii de mazare verde, - bucata alba de la praz, - 1/2 ardei rosu, - 4 lg rosii cubulete, - sare, piper, vegeta, - marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Pentru inceput am pus prazul taiat marunt in uleiul incins, la foc mediu, si l-am amestecat mai des, sa nu se arda, l-am lasat vreo 5 min, apoi am pus coastele de miel. Am dat focul la mic, si am pus capacul. Le-am lasat 10 min. Apoi am pus ardei taiati cubulete, rosiile si mazarea( zeama de pe mazarea din cutie am aruncat-o), putina apa, sare, piper sa fiarba la foc mic sub capac, pana ce iasa uleiul la suprafata. Cand a iesit uleiul, am luat mazarea de pe foc, am pus marar verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu coaste de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Coaste de miel cu menta, cartofi si mazare marinate rapid cu aparatul Food Saver

Coaste de miel cu menta, cartofi si mazare marinate rapid cu aparatul Food Saver

Amestecati ingredientele pentru marinare si ungeti coastele foarte bine. Pregatiti aparatul pentru

1 vot    0 comentarii
3h 10 min
Retete de Pasti
Salau cu ciuperci in sos Cirio

Salau cu ciuperci in sos Cirio

Pasul 1. Pestele se da prin faina si se pune la prajit intr-o tigaie unsa cu putin ulei. Separat

13 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Super !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

    Ok,foarte buna,dar din ce stiu eu la mazare nu se pune ardei gras.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Imi place mazarea, cred ca sunt bune.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Trebuie sa fie delicioase, mai ales ca noua ne place mult mazarea...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Foarte apetisant. Felicitari !

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Chiar ma gindeam ce sa fac cu coastele de la miel, buna idee ai avut !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Bune trebuie sa fie!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      O bunatate ...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Interesanta reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • - 500 gr coaste miel
  • - 2 cutii de mazare verde
  • - bucata alba de la praz
  • - 1/2 ardei rosu
  • - 4 lg rosii cubulete
  • - sare
  • piper
  • vegeta
  • - marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de Mirabela
Fasole verde scazuta

Fasole verde scazuta

Carnea se taie cubulete, se pune in tigaie cand uleiul e incins. Dupa ce s-a prajit, punem prazul

5 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors de pui

Bors de pui

Pentru inceput punem carnea la fiert, la foc mic (la foc tare se tulbura), fiind carne de pui de

3 voturi    11 comentarii
4h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de vara cu copanele Mancarica de vara cu copanele

Pulpele se curata si se spala, apoi se cresteaza, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei sa se rumeneasca. Legumele curatate si spalate,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de ciuperci cu pui