autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mazare cu friganele

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 mai 2010

Ingrediente
150 ml Ulei, 2 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de legume, 10 buc Paine, 1 legaturi Marar, 1 lingura Pasta de tomate, 2 kg Mazare, 1 buc Ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie marunt si se pune la calit in ulei incins, se adauga mazarea curata si spalata bine, se pune capacul si se lasa sa se inabuse, dupa care se adauga cam 3 cani de apa, se lasa sa fiarba la foc mic, se adauga Cuburile Maggi, si pasta de tomate, separat se trec feliile de paine prin lapte amestecat cu ou si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei. Cand mazarea este fiarta se opreste focul, se adauga mararul taiat marunt. Se serveste impreuna cu 2, 3 felii de friganele. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu friganele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de mazare cu friganele

Mancarica de mazare cu friganele

Pentru mancarica de mazare procedam astfel: carnita o spalam, o portionam si o punem la fiert . se

6 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de porc cu mazare si friganele

Piept de porc cu mazare si friganele

Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca

4 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 150 ml Ulei
  • 2 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de legume
  • 10 buc Paine
  • 1 legaturi Marar
  • 1 lingura Pasta de tomate
  • 2 kg Mazare
  • 1 buc Ceapa

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Budinca de vinete