Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg. mazare verde, 50 gr. unt, 0,5 dl ulei, 12 felii piine, 2 oua, 1 ceasca lapte, 1 lingurita zahar, sare, verdeata tocata marunt
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Mazarea se fierbe si cind este gata se scurge bine de apa, se opareste cu untul fierbinte si se presara verdeata. In timp ce fierbe mazarea, se prepara friganelele astfel: feliile de piine curatate de coaja se inmoaie in lapte, se trec prin ouale batute si se prajesc in uleiul incins.
Friganelele se servesc cu mazarea calda, de obicei cite doua de persoana
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu friganele" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca
4 voturi
5 comentarii
1h 20 min
Pentru mancarica de mazare procedam astfel: carnita o spalam, o portionam si o punem la fiert . se
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 31 august 2010
O bunatate !