autor:

I. Mircescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mazare cu piept de pui

Autor: I. Mircescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: I. Mircescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Ingrediente
1 piept pui, 1 cutie/borcan 850g mazare, 1 ceapa, 1 morcov, delikat, sare, piper, ulei, pasta de rosii, marar, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se taie puiul cubulete si se pune la prajit in ulei incins. Se toaca ceapa, se taie morcovul cubulete si se pun la calit. Se adauga puiul, delikat, sare si piper dupa gust. Se adauga mazarea, iar cand sunt fierte legumele si puiul se adauga sucul de rosii si un varf de lingurita de zahar, dupa gust. Se presara marar. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mazare cu piept de pui

Mazare cu piept de pui

Cat imi place mazarea... mai ales cum o face un unchi de-al meu, de as manca doar asta un an de zile

12 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Fasii de piept de pui cu mazare, morcovi si zucchini

Fasii de piept de pui cu mazare, morcovi si zucchini

Taiati ceapa solzisori si trageti-o la tigaie cu un fir de ulei. Curatati morcovii si taiati-i julien.

2 voturi    1 comentariu
30 min
Salate cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    O bunatate !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Tare buna.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Foarte buna!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

      Foarte buna!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

      Fara delicat, fara zahar (dupa parerea mea), in rest...perfect.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

      Eu prefer mazarea congelata si nu folosesc niciodata delicat sau alte concentrate. Mai bine pun un morcov si o telina sa fiarba cu mazarea. Arata bine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      Buna de tot.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

      Arata foarte bine, ne place mult mazarea.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Mazarea este delicioasa,iar mancarica ta arata foarte bine,dar eu nu folosesc delikat sau alte derivate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de I. Mircescu
Orez aromat

Orez aromat

Morcovul si usturoiul se toaca marunt. Se pun la calit intr o tigaie de teflon in ulei de masline.

6 voturi    7 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Prajitura racoroasa cu mere

Prajitura racoroasa cu mere

Se curata merele de coaja. se taie felii si se aseaza intr o tava unsa cu margarina. Se presara peste

34 voturi    16 comentarii
1h
Budinci
Placinta deosebita

Placinta deosebita

Razi merele, le calesti cu zahar, adaugi scortisoara si zaharul vanilat si le lasi sa se raceasca. Foaia

20 voturi    12 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Pui cu carnat piscacios la slowcooker(oala de gatit incet)