autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu carne

Mazare cu piept de pui

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2009

Ingrediente
-piept de pui -1kg, -mazare 1kg, -ceapa -200g, Ardei gras 200gr, -bulion -300g, -sare -50g, -piper -20g, -marar -2 leg, -ulei -100g

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

15 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se portioneaza si se trage la tigaie. Se scoate si da separate. Ceapa se spala si se curata. Ardeiul gras se curata si se toaca marunt. Se inabusa in ulei ceapa si ardeiul gras si se adauga bulionul, se condimenteaza cu sare si piper si se continua fierberea. Cand legumele sunt fierte se adauga carnea de pui si mazarea si se continua fierberea pina ce sosul este bine legat. Se serveste calda cu salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mazare cu piept de pui

Mazare cu piept de pui

Se taie puiul cubulete si se pune la prajit in ulei incins. Se toaca ceapa, se taie morcovul cubulete

11 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mazare cu piept de pui

Mazare cu piept de pui

Cat imi place mazarea... mai ales cum o face un unchi de-al meu, de as manca doar asta un an de zile

12 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    violeta ilie (Chef de cuisine):

    Am de gand sa respect reteta d-voastra. mi-ar placea sa folosesc si oregano uscat de mine. Cred ca ar da un plus de savoare. Ar merge si putina smantana in loc de bulion. ar iesi mai alba dar nu cred ca deranjeaza . Nu ? Despre fotografii vorbim mai tarziu. Multumesc!

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

    Foarte buna!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Foarte gustoasa, "papica" ta.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Arata tare bine! La mine mazare cu carne de porc....

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      f.bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Imi place tare mult mazarea...,iar mancarica ta arata super bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

15 voturi

Ingrediente

  • -piept de pui -1kg
  • -mazare 1kg
  • -ceapa -200g
  • Ardei gras 200gr
  • -bulion -300g
  • -sare -50g
  • -piper -20g
  • -marar -2 leg
  • -ulei -100g

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmalute banatene in foi de vita