autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu carne

Mazare cu piept de pui

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2009

Ingrediente
-piept de pui -1kg, -mazare 1kg, -ceapa -200g, Ardei gras 200gr, -bulion -300g, -sare -50g, -piper -20g, -marar -2 leg, -ulei -100g

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

16 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se portioneaza si se trage la tigaie. Se scoate si da separate. Ceapa se spala si se curata. Ardeiul gras se curata si se toaca marunt. Se inabusa in ulei ceapa si ardeiul gras si se adauga bulionul, se condimenteaza cu sare si piper si se continua fierberea. Cand legumele sunt fierte se adauga carnea de pui si mazarea si se continua fierberea pina ce sosul este bine legat. Se serveste calda cu salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui

mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui

se spala pieptul de pui, se taie cubulete, se pune in ulei si-l inabusim putin, dupa care punem ceapa

2 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Fasii de piept de pui cu mazare, morcovi si zucchini

Fasii de piept de pui cu mazare, morcovi si zucchini

Taiati ceapa solzisori si trageti-o la tigaie cu un fir de ulei. Curatati morcovii si taiati-i julien.

2 voturi    1 comentariu
30 min
Salate cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    violeta ilie (Chef de cuisine):

    Am de gand sa respect reteta d-voastra. mi-ar placea sa folosesc si oregano uscat de mine. Cred ca ar da un plus de savoare. Ar merge si putina smantana in loc de bulion. ar iesi mai alba dar nu cred ca deranjeaza . Nu ? Despre fotografii vorbim mai tarziu. Multumesc!

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

    Foarte buna!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Foarte gustoasa, "papica" ta.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Arata tare bine! La mine mazare cu carne de porc....

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      f.bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Imi place tare mult mazarea...,iar mancarica ta arata super bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

16 voturi

Ingrediente

  • -piept de pui -1kg
  • -mazare 1kg
  • -ceapa -200g
  • Ardei gras 200gr
  • -bulion -300g
  • -sare -50g
  • -piper -20g
  • -marar -2 leg
  • -ulei -100g

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mini-Tarte sarate