O mancare gustoasa de post.Intr-o ligurita de ulei si una de sos de soia calim putin prazul si rosile impreuna cu piper si ienibahar. Dupa 5 minute adugam mazarea scursa si clatita in prealabil. O ceasca de apa se toarna peste amestecul din oala si se lasa la foc mic inca 20 de minute ( maxim, depinde de aragazul fiecaruia).mai amestecam din cand in cand sa ne se lipeasca. La sfarsit adugam marar( proaspat sau uscat). Eu servesc cu muraturi.
Enjoy!
Se pot aduga cubulete de soia sau daca nu e post carne de pasare
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii