autor:

Radu Alex

» » Mancaruri cu carne

Mazare cu Pui

Autor: Radu Alex (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radu Alex (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 septembrie 2011

Ingrediente
4 Pulpe de pui dezosate, 1 Ceapa, 1 Ardei gras, 3 linguri de ulei de masline, 1 borcan de mazare, 150 gr pasta de tomate, 2 linguri faina, 750 ml de apa, 2 cuburi delikat (pui si vita am pus)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

-Se iau pulpele se asezoneaza se pun in tigaia incinsa cu o lingura de ulei de masline.
-Dupa ce s-au rumenit pulpele se scot pe un fund si se feliaza fasii.
-La foc mediu se asaza o oala mare in care se pun 2 linguri de ulei de masline, ceapa si ardeiul tocat marunt, 1 lingurita de sare , un varf boia de ardei si un varf de cimbru.
-Dupa ce s-au calit se adauga apa si cele 2 cuburi delikat.
-Se lasa sa dea in clocot 5 minute.
-Separat, intr-un castron, se amesteca faina cu 5-10 linguri de apa si pasta de tomata, se varsa in oala impreuna cu mazarea.
-Dupa alte 5 minute de fiert se adauga carnea si se mai lasa la foc mic timp de 10-15 minute pentru a prinde consistenta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu Pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mazare cu pui la tigaie

Mazare cu pui la tigaie

-Se portioneaza puiul ,se spala si se pune la fiert ,se trage un clocot si se arunca apa. -Se curata

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mazare verde cu pui

Mazare verde cu pui

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se caleste in putin ulei pina devine sticloasa.Adaugam pasta

7 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 4 Pulpe de pui dezosate
  • 1 Ceapa
  • 1 Ardei gras
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 borcan de mazare
  • 150 gr pasta de tomate
  • 2 linguri faina
  • 750 ml de apa
  • 2 cuburi delikat (pui si vita am pus)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza acra cu carne