Ingrediente
4 Pulpe de pui dezosate, 1 Ceapa, 1 Ardei gras, 3 linguri de ulei de masline, 1 borcan de mazare, 150 gr pasta de tomate, 2 linguri faina, 750 ml de apa, 2 cuburi delikat (pui si vita am pus)
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
5 voturi
Mod de preparare
-Dupa ce s-au rumenit pulpele se scot pe un fund si se feliaza fasii.
-La foc mediu se asaza o oala mare in care se pun 2 linguri de ulei de masline, ceapa si ardeiul tocat marunt, 1 lingurita de sare , un varf boia de ardei si un varf de cimbru.
-Dupa ce s-au calit se adauga apa si cele 2 cuburi delikat.
-Se lasa sa dea in clocot 5 minute.
-Separat, intr-un castron, se amesteca faina cu 5-10 linguri de apa si pasta de tomata, se varsa in oala impreuna cu mazarea.
-Dupa alte 5 minute de fiert se adauga carnea si se mai lasa la foc mic timp de 10-15 minute pentru a prinde consistenta.