autor:

Radu Alex

» » Mancaruri cu carne

Mazare cu Pui

Autor: Radu Alex (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radu Alex (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 septembrie 2011

Ingrediente
4 Pulpe de pui dezosate, 1 Ceapa, 1 Ardei gras, 3 linguri de ulei de masline, 1 borcan de mazare, 150 gr pasta de tomate, 2 linguri faina, 750 ml de apa, 2 cuburi delikat (pui si vita am pus)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

-Se iau pulpele se asezoneaza se pun in tigaia incinsa cu o lingura de ulei de masline.
-Dupa ce s-au rumenit pulpele se scot pe un fund si se feliaza fasii.
-La foc mediu se asaza o oala mare in care se pun 2 linguri de ulei de masline, ceapa si ardeiul tocat marunt, 1 lingurita de sare , un varf boia de ardei si un varf de cimbru.
-Dupa ce s-au calit se adauga apa si cele 2 cuburi delikat.
-Se lasa sa dea in clocot 5 minute.
-Separat, intr-un castron, se amesteca faina cu 5-10 linguri de apa si pasta de tomata, se varsa in oala impreuna cu mazarea.
-Dupa alte 5 minute de fiert se adauga carnea si se mai lasa la foc mic timp de 10-15 minute pentru a prinde consistenta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu Pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica de mazare cu pui

Mancarica de mazare cu pui

Se transeaza si se spala puiul.Legumele se curata.Intr-o cratita se pune ulei se adauga ceapa tocata

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu mazãre în sos de Brandy

Pui cu mazãre în sos de Brandy

1)Carnea de pui, baconul si cârnatul feliat se prãjesc în foate putin ulei de mãsline. Oricum

1 vot    2 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 4 Pulpe de pui dezosate
  • 1 Ceapa
  • 1 Ardei gras
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 borcan de mazare
  • 150 gr pasta de tomate
  • 2 linguri faina
  • 750 ml de apa
  • 2 cuburi delikat (pui si vita am pus)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Varza proaspata cu carne de porc