-Se iau pulpele se asezoneaza se pun in tigaia incinsa cu o lingura de ulei de masline.
-Dupa ce s-au rumenit pulpele se scot pe un fund si se feliaza fasii.
-La foc mediu se asaza o oala mare in care se pun 2 linguri de ulei de masline, ceapa si ardeiul tocat marunt, 1 lingurita de sare , un varf boia de ardei si un varf de cimbru.
-Dupa ce s-au calit se adauga apa si cele 2 cuburi delikat.
-Se lasa sa dea in clocot 5 minute.
-Separat, intr-un castron, se amesteca faina cu 5-10 linguri de apa si pasta de tomata, se varsa in oala impreuna cu mazarea.
-Dupa alte 5 minute de fiert se adauga carnea si se mai lasa la foc mic timp de 10-15 minute pentru a prinde consistenta.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii