autor:

Radu Alex

» » Mancaruri cu carne

Mazare cu Pui

Autor: Radu Alex (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radu Alex (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 septembrie 2011

Ingrediente
4 Pulpe de pui dezosate, 1 Ceapa, 1 Ardei gras, 3 linguri de ulei de masline, 1 borcan de mazare, 150 gr pasta de tomate, 2 linguri faina, 750 ml de apa, 2 cuburi delikat (pui si vita am pus)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

-Se iau pulpele se asezoneaza se pun in tigaia incinsa cu o lingura de ulei de masline.
-Dupa ce s-au rumenit pulpele se scot pe un fund si se feliaza fasii.
-La foc mediu se asaza o oala mare in care se pun 2 linguri de ulei de masline, ceapa si ardeiul tocat marunt, 1 lingurita de sare , un varf boia de ardei si un varf de cimbru.
-Dupa ce s-au calit se adauga apa si cele 2 cuburi delikat.
-Se lasa sa dea in clocot 5 minute.
-Separat, intr-un castron, se amesteca faina cu 5-10 linguri de apa si pasta de tomata, se varsa in oala impreuna cu mazarea.
-Dupa alte 5 minute de fiert se adauga carnea si se mai lasa la foc mic timp de 10-15 minute pentru a prinde consistenta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu Pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
MANCARE DE MAZARE cu aripioare de pui

MANCARE DE MAZARE cu aripioare de pui

Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei.Cand aproape ca s-a rumenit se stinge cu un pahar

26 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mazare cu piept de pui

Mazare cu piept de pui

Pieptul de pui se portioneaza si se trage la tigaie. Se scoate si da separate. Ceapa se spala si

16 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 4 Pulpe de pui dezosate
  • 1 Ceapa
  • 1 Ardei gras
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 borcan de mazare
  • 150 gr pasta de tomate
  • 2 linguri faina
  • 750 ml de apa
  • 2 cuburi delikat (pui si vita am pus)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de ratoi cu legume haiducesti