Mazare cu Pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Mazare cu Pui

Ingrediente

  • 4 Pulpe de pui dezosate
  • 1 Ceapa
  • 1 Ardei gras
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 borcan de mazare
  • 150 gr pasta de tomate
  • 2 linguri faina
  • 750 ml de apa
  • 2 cuburi delikat (pui si vita am pus)

Mod de preparare

-Se iau pulpele se asezoneaza se pun in tigaia incinsa cu o lingura de ulei de masline.

-Dupa ce s-au rumenit pulpele se scot pe un fund si se feliaza fasii.

-La foc mediu se asaza o oala mare in care se pun 2 linguri de ulei de masline, ceapa si ardeiul tocat marunt, 1 lingurita de sare , un varf boia de ardei si un varf de cimbru.

-Dupa ce s-au calit se adauga apa si cele 2 cuburi delikat.

-Se lasa sa dea in clocot 5 minute.

-Separat, intr-un castron, se amesteca faina cu 5-10 linguri de apa si pasta de tomata, se varsa in oala impreuna cu mazarea.

-Dupa alte 5 minute de fiert se adauga carnea si se mai lasa la foc mic timp de 10-15 minute pentru a prinde consistenta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor