Mazare cu pui la tigaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Mazare cu pui la tigaie

Ingrediente

  • -o cutie mazare de 800 gr.,
  • -1 pui,
  • -1 cutie rosii decojite,
  • -ierburi aromate ,
  • -2 cepe rosii,
  • -2 morcovi,
  • -2 ardei grasi,
  • -1/4 telina,
  • -50 ml.ulei,
  • -sare dupa gust.

Mod de preparare

-Se portioneaza puiul ,se spala si se pune la fiert ,se trage un clocot si se arunca apa.

-Se curata ceapa ,se toaca si se undeste pana devine translucida,se adauga telina tocata marunt,morcovul tocat marunut si ardeiul si se undeste pana se patrund bine legumele,adaugam puiul portionat,mazarea,ierburi aromate ,sare dupa gust,o canita mica de apa (100 ml),punem capac si fierbem totul la foc mic.Cand carnea este fiarta adaugam rosiile cuburi,amestecam usor si lasam sa fiarba cateva minute,apoi oprim focul .Sa aveti pofta dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci