-Se portioneaza puiul ,se spala si se pune la fiert ,se trage un clocot si se arunca apa.
-Se curata ceapa ,se toaca si se undeste pana devine translucida,se adauga telina tocata marunt,morcovul tocat marunut si ardeiul si se undeste pana se patrund bine legumele,adaugam puiul portionat,mazarea,ierburi aromate ,sare dupa gust,o canita mica de apa (100 ml),punem capac si fierbem totul la foc mic.Cand carnea este fiarta adaugam rosiile cuburi,amestecam usor si lasam sa fiarba cateva minute,apoi oprim focul .Sa aveti pofta dragilor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii