autor:

» » Mancaruri cu carne

mazare cu pui

Autor: enache anca (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: enache anca (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 27 martie 2006

Ingrediente
2 cutii de mazare elion (fierbe mai repede) 2cepe 1 ardei putin morcov ulei verdeata 2 pulpe de pui

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

32 voturi

Mod de preparare

se pune ulei in tigaie se taie ceapa\' ardeiul morcov si se prajesc putin impreuna dpa aia se pun pulpele mazarea si putina apa cat cuprind se lasa la fiert pana sa-u facut pulpele se adauga putin bulion(daca doriti)cand este gata se adauga verdeata delikat si piper dupa gust POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
pui cu mazare in sos de lapte

pui cu mazare in sos de lapte

Intr-o caserola se pun 2 linguri de ulei in care se caleste ceapa taiata marunt dupa care se adauga

6 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de mazare cu pui

Mancarica de mazare cu pui

Se transeaza si se spala puiul.Legumele se curata.Intr-o cratita se pune ulei se adauga ceapa tocata

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

32 voturi

Ingrediente

  • 2 cutii de mazare elion (fierbe mai repede) 2cepe 1 ardei putin morcov ulei verdeata 2 pulpe de pui

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Delicioasa mazarea cu pui.Eu am preparat-o simpla.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Bors de perisoare