1. Punem ceapa la calit in putin ulei, cand ceapa incepe sa se inmoaie, adaugam bulionul si o parte din marar si mai lasam sa fiarba cca 5\', condimentam, (putem pune si busuioc)
2. Adaugam mazarea, amestecam totul si completam cu 2 pahare de apa, sau cat este nevoie(mazarea tb sa fie acoperita de apa), lasam sa dea in cateva clocote, punem mararul ramas si o mai lasam la fiert cca 15\'
Se poate servi cu salata de vara (rosii, castraveti, ridichi, ceapa verde, ulei de masline si zeama de lamaie)
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii