autor:

Adina

» » Retete de post

Mazare de post

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 mai 2010

Ingrediente
1 cutie mare de mazare, 2 cepe uscate, 1 legatura ceapa verde, 4 linguri bulion, sare, piper si putin delikat de legume, 2 legaturi de marar

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

1. Punem ceapa la calit in putin ulei, cand ceapa incepe sa se inmoaie, adaugam bulionul si o parte din marar si mai lasam sa fiarba cca 5\', condimentam, (putem pune si busuioc)
2. Adaugam mazarea, amestecam totul si completam cu 2 pahare de apa, sau cat este nevoie(mazarea tb sa fie acoperita de apa), lasam sa dea in cateva clocote, punem mararul ramas si o mai lasam la fiert cca 15\'
Se poate servi cu salata de vara (rosii, castraveti, ridichi, ceapa verde, ulei de masline si zeama de lamaie)
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Supa crema de mazare - de post, la slow cooker Crock-Pot

Supa crema de mazare - de post, la slow cooker Crock-Pot

Tocam marunt ceapa si o punem in vasul aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L DIgital. Adaugam mazarea.

0 voturi    0 comentarii
2h
Slow Cooking
Piersici de post

Piersici de post

Se amesteca apa cu zaharul, uleiul, amoniacul stins in otet, sarea, dupa care se adauga faina, esenta

15 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    amir kh (Bucatar sef) , 11 aprilie 2013

    Sunt din Bucuresti, pasionata de tot ce e frumos, sunt o fire vesela, imi place sa calatoresc si sa invat lucruri noi, ador marea, imi place sa gatesc, sa-i surprind pe cei dragi mie si sa impartasesc retete noi cu "gustoasele" acestui site.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

    Imi place foarte mult ,cand am in casa pun si cubulete de dovlecel ,e super...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    La fel o pregatesc si eu ,este o bunatate. Felicitari !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 cutie mare de mazare
  • 2 cepe uscate
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 linguri bulion
  • sare
  • piper si putin delikat de legume
  • 2 legaturi de marar

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se

8 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Legume la cuptor (de post)

Legume la cuptor (de post)

1. Ciupercile se spala si se curata, 3/4 din ciuperci le tocam julien, 1/4 le lasam intregi; 2.

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

amir kh (Bucatar sef)

Sunt din Bucuresti, pasionata de tot ce e frumos, sunt o fire vesela, imi place sa calatoresc si sa invat lucruri noi, ador marea, imi place sa gatesc, sa-i surprind pe cei dragi mie si sa impartasesc retete noi cu "gustoasele" acestui site.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Strudel cu ananas