Ingrediente
1ceapa,3 catei de usturoi, rosii,200ml smantana lichida,500gr.mazare congelata,400gr.bucati de carne,100gr.bacon(slanina cu carne,carnat sau afumatura),1dl.vin alb,1Lt apa(mai mult sau mai putin),2-4 oua,sare sau vegeta,boia optional,piper,patrunjel,cimbru.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
6 voturi
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
E a doua oara cand o fac cu vin,si chiar iasa f buna.Multumesc pt.comentari!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
Bun,bun,bun...Si mie imi place sa adaug un piculet de vin...
Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
Arata tare bine.........trebuie sa fie f gustoasa.
violette (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
Cam asa pregatesc si eu mazarea, insa fara vin!E foarte buna!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
Interesanta reteta! Imi place foarte milt mazarea asa ca aceasta reteta va fi urmatoarea pe lista de meniu!