Se taie carnea bucatele si se rumeneste in ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt,se amesteca putin,se toarna apa sau supa de carne,se potriveste de sare.Se lasa sa fiarba acoperit cu capac si cu focul mic pana ce carnea este aproape facuta.Se adauga mazarea si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute.Se pune pasta de tomate si lingurita de faina de orez diluata cu putina apa sa se ingroase sosul.Se mai lasa pe foc 5 minute,apoi(cine doreste poate adauga zahar) se adauga mararul proaspat tocat.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii