Se taie carnea bucatele si se rumeneste in ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt,se amesteca putin,se toarna apa sau supa de carne,se potriveste de sare.Se lasa sa fiarba acoperit cu capac si cu focul mic pana ce carnea este aproape facuta.Se adauga mazarea si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute.Se pune pasta de tomate si lingurita de faina de orez diluata cu putina apa sa se ingroase sosul.Se mai lasa pe foc 5 minute,apoi(cine doreste poate adauga zahar) se adauga mararul proaspat tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii