Intr-o oala se pune circa 1,5l apa cu sare si foaia de dafin,se adauga mazarea si se pune la fiert.Cand este fiarta se scurge de apa,dar se pastreaza 4-5 linguri din zeama.Mazarea se paseaza bine la robot,sau se paseaza printr-o sita deasa.Se bate apoi cu telul si se adauga uleiul,ca la fasolea batuta.Daca vi se pare prea groasa se subtiaza cu putina apa in care a fiert mazarea.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Mazarea batuta se serveste pe felii de paine prajita in ulei.Sau doar bagate le toaster.Cum va place.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii