Intr-o oala se pune circa 1,5l apa cu sare si foaia de dafin,se adauga mazarea si se pune la fiert.Cand este fiarta se scurge de apa,dar se pastreaza 4-5 linguri din zeama.Mazarea se paseaza bine la robot,sau se paseaza printr-o sita deasa.Se bate apoi cu telul si se adauga uleiul,ca la fasolea batuta.Daca vi se pare prea groasa se subtiaza cu putina apa in care a fiert mazarea.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Mazarea batuta se serveste pe felii de paine prajita in ulei.Sau doar bagate le toaster.Cum va place.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii