Intr-o oala se pune circa 1,5l apa cu sare si foaia de dafin,se adauga mazarea si se pune la fiert.Cand este fiarta se scurge de apa,dar se pastreaza 4-5 linguri din zeama.Mazarea se paseaza bine la robot,sau se paseaza printr-o sita deasa.Se bate apoi cu telul si se adauga uleiul,ca la fasolea batuta.Daca vi se pare prea groasa se subtiaza cu putina apa in care a fiert mazarea.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Mazarea batuta se serveste pe felii de paine prajita in ulei.Sau doar bagate le toaster.Cum va place.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii