Se fierbe mazarea in apa cu sare 20 de minute. in acest timp, preparam sosul de vin. Calim in ulei, la foc mic, ceapa taiata marunt, si radacinoasele, curatate spalate si date prin razatoarea cu ochiuri mici, adaugam faina si stingem compozitia cu apa. Punem , apoi, vinul si rosiile (fara pielita), taiate cubulete sau bulionul si lasam sa mai dea cateva clocote.Cand mazarea este fiarta, o strecuram si punem peste ea sosul de vin.Continuam fierberea la foc mic pentru a obtine consistenta dorita, Saram piperam si prafuim cu boia, totul dupa gust. Adaugam mararul si gata putem servi cu placere !!!CINE MANANCA NU STIE , STIE CINE GATESTE !!!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii