autor:

dan deva

» » Mancaruri cu carne

Medalioane cu ciuperci

Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
1kg muschiulet de porc, 10 felii subtiri de costita afumata si uscata, 1kg ciuperci, 500g smantana, sare si piper dupa gust, 1 varf cutit nucsoara rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie muschiuletul felii groase cat inaltimea costitei, se invelesc feliile de muschiulet cu cate o felie de costita si se prinde cu o scobitoare, se prajesc la foc mic intr-o tigaie cu putin ulei asu unt, pe toate partile, dupa prajire se scot medalioanele si se baga intrun vas termorezistent si se tin la cald. In sosul ramas de la prajire se soteaza ciupercile 10 min. Se sareaza si pipereaza dupa gust se opreste focul si se adauga smantana si nucsoara rasa si se toarna peste medalioane, se acopera si se lasa la cald 10 min. Se serveste cu piure de cartofi sau cu orez si cu un vin roze demisec puternic fructat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

Portionam muschiul de vita in medalioane cam de 1 cm grosime. Intr-un bol amestecam uleiul cu cimbrul

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg muschiulet de porc
  • 10 felii subtiri de costita afumata si uscata
  • 1kg ciuperci
  • 500g smantana
  • sare si piper dupa gust
  • 1 varf cutit nucsoara rasa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
mancare de cartofi cu carne de pui