autor:

dan deva

» » Mancaruri cu carne

Medalioane cu ciuperci

Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
1kg muschiulet de porc, 10 felii subtiri de costita afumata si uscata, 1kg ciuperci, 500g smantana, sare si piper dupa gust, 1 varf cutit nucsoara rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie muschiuletul felii groase cat inaltimea costitei, se invelesc feliile de muschiulet cu cate o felie de costita si se prinde cu o scobitoare, se prajesc la foc mic intr-o tigaie cu putin ulei asu unt, pe toate partile, dupa prajire se scot medalioanele si se baga intrun vas termorezistent si se tin la cald. In sosul ramas de la prajire se soteaza ciupercile 10 min. Se sareaza si pipereaza dupa gust se opreste focul si se adauga smantana si nucsoara rasa si se toarna peste medalioane, se acopera si se lasa la cald 10 min. Se serveste cu piure de cartofi sau cu orez si cu un vin roze demisec puternic fructat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

Portionam muschiul de vita in medalioane cam de 1 cm grosime. Intr-un bol amestecam uleiul cu cimbrul

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulouri curcan cu mar

Rulouri curcan cu mar

500 g carne de curcan se taie felii subtiri si se bate pe un tocator si se condimenteaza (sare,

13 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg muschiulet de porc
  • 10 felii subtiri de costita afumata si uscata
  • 1kg ciuperci
  • 500g smantana
  • sare si piper dupa gust
  • 1 varf cutit nucsoara rasa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Chilli con carne