autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

MEDALIOANE DE FAZAN

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2008

Ingrediente
1 piept fazan fiert,, 2 oua fierte,, 4 morcovi fierti,, 3 oua ,, sare,, piper,, patrunjel verde tocat, , cateva felii de carnat afumat,, cascaval (feliat, pentru sandwich), pesmet,, faina,, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Pieptul de fazan, ouale fierte si morcovii fierti se dau prin masina de tocat. Se adauga 1 ou proaspat, patrunjelul tocat, sarea si piperul (dupa gust) si se amesteca bine. Se ia cu lingura o gramajoara din compozitie, se pune deasupra cascaval si o felie de carnat afumat, apoi se formeaza o chiftea mai plata.
2. Medalioanele astfel obtinute le dam prin faina, ou, si pesmet, apoi le prajim in ulei incins.
3. Se servesc cu diverse garnituri sau sosuri, dupa dorinta. Un vin alb sec se potriveste cu acest preparat.
Daca ti-a placut reteta noastra "MEDALIOANE DE FAZAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui la cuptor cu lamaie si bulgur

Pui la cuptor cu lamaie si bulgur

Am scos pielea de pe pulpe si le-am taiat pe jumatate. Le-am spalat bine. Le-am pus intr-o tava impreuna

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Scoateti pieptul de rata din frigider cu cel putin o ora inainte de a-l gati. Crestati pielea

24 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept fazan fiert,
  • 2 oua fierte,
  • 4 morcovi fierti,
  • 3 oua ,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde tocat
  • cateva felii de carnat afumat,
  • cascaval (feliat
  • pentru sandwich)
  • pesmet,
  • faina,
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de limba cu masline