1. Pieptul de fazan, ouale fierte si morcovii fierti se dau prin masina de tocat. Se adauga 1 ou proaspat, patrunjelul tocat, sarea si piperul (dupa gust) si se amesteca bine. Se ia cu lingura o gramajoara din compozitie, se pune deasupra cascaval si o felie de carnat afumat, apoi se formeaza o chiftea mai plata.
2. Medalioanele astfel obtinute le dam prin faina, ou, si pesmet, apoi le prajim in ulei incins.
3. Se servesc cu diverse garnituri sau sosuri, dupa dorinta. Un vin alb sec se potriveste cu acest preparat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii