Spalam medalioanele de crap,le punem intr-o tava de yenna si adaugam:varza tocata mai mare,rosiile taiate in patru,ciupercile curatate si spalate le adaugam si pe ele,iar in fiecare ciupercuta,punem cate o felie de rosie si un strop de unt.Pe langa acestea presaram vegeta,piper roz proaspat macinat si menta uscata,le bagam la cuptor pentru 40 de minute.Este o mancare usoara, foarte hranitoare si satioasa,alaturi de o salata de varza cu rosii.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii