FILEUL SE PORTIONEAZA,APOI SE PRAJESTE IN TIGAIE,APOI SE CONDUMENTEAZA.SE SCOATE PE O FARFURIE ,IAR IN ACEEASI TIGAIE SE SORTEAZA CIUPERCILE CU CEAPA SI USTUROIUL,APOI SE DEGLASEAZA CU VINUL ALB.SE REDUCE SI SE ADAUGA SMANTANA,IAR LA FINAL SE REDUCE DIN NOU.SE POATE SERVI CU CARTOFI NATUR.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii