autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

MEDALION DE PORC IN CRUSTA CROCANTA

Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2007

Ingrediente
800 GR PULPA DE PORC, 2 FELII DE PAINE TOAST MAI TARI, 2 LEGATURI DE PATRUNJEL, 2 CATEI DE USTUROI, 100 GR UNT, SARE, PIPER

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

TAIE FELIILE DE PAINE CUBULETE.INJTR-UN CASTRON AMESTECA PAINEA CU VERDEATA TOCATA FIN SI USTUROIUL ,MARUNT.SEPARAT,TAIE CARNEA IN FELII POTRIVIT DE GROASE.CONDIMENTEAZA FIECARE FELIE CU SARE SI PIPER SI RUMENESTE-O IN TIGAIE,IN UNT TOPIT.SCOATE APOI CARNEA PE UN PLATOU S DUPA CE S-A RACORIT PUTIN TAVALESTE-O PRIN AMESTECULDE PAINE SI VERDEATA.ASEAZA FELIILE INTR-O TAVA UNSA CU UNT SI LASA-LE IN CUPTOR,PANA PRIND O CRUSTA CROCANTA,APROXIMATIV 35 DE MINUTE.SERVESTE CALD CU LEGUME GRATINATE.
Daca ti-a placut reteta noastra "MEDALION DE PORC IN CRUSTA CROCANTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Carnea se trece impreuna cu ceapa prin masina de tocat.Se rade cartoful ,se stoarce si se adauga

26 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Gratin de penne cu sos

Gratin de penne cu sos

Intr-o cratita,se prajesc,putin dovleceii;apoi se scot si se pun de-o parte.In acelasi ulei,se prajeste

10 voturi    17 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 800 GR PULPA DE PORC
  • 2 FELII DE PAINE TOAST MAI TARI
  • 2 LEGATURI DE PATRUNJEL
  • 2 CATEI DE USTUROI
  • 100 GR UNT
  • SARE
  • PIPER

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor