TAIE FELIILE DE PAINE CUBULETE.INJTR-UN CASTRON AMESTECA PAINEA CU VERDEATA TOCATA FIN SI USTUROIUL ,MARUNT.SEPARAT,TAIE CARNEA IN FELII POTRIVIT DE GROASE.CONDIMENTEAZA FIECARE FELIE CU SARE SI PIPER SI RUMENESTE-O IN TIGAIE,IN UNT TOPIT.SCOATE APOI CARNEA PE UN PLATOU S DUPA CE S-A RACORIT PUTIN TAVALESTE-O PRIN AMESTECULDE PAINE SI VERDEATA.ASEAZA FELIILE INTR-O TAVA UNSA CU UNT SI LASA-LE IN CUPTOR,PANA PRIND O CRUSTA CROCANTA,APROXIMATIV 35 DE MINUTE.SERVESTE CALD CU LEGUME GRATINATE.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii