MEDALION DE PORC IN CRUSTA CROCANTA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 GR PULPA DE PORC
  • 2 FELII DE PAINE TOAST MAI TARI
  • 2 LEGATURI DE PATRUNJEL
  • 2 CATEI DE USTUROI
  • 100 GR UNT
  • SARE
  • PIPER

Mod de preparare

TAIE FELIILE DE PAINE CUBULETE.INJTR-UN CASTRON AMESTECA PAINEA CU VERDEATA TOCATA FIN SI USTUROIUL ,MARUNT.SEPARAT,TAIE CARNEA IN FELII POTRIVIT DE GROASE.CONDIMENTEAZA FIECARE FELIE CU SARE SI PIPER SI RUMENESTE-O IN TIGAIE,IN UNT TOPIT.SCOATE APOI CARNEA PE UN PLATOU S DUPA CE S-A RACORIT PUTIN TAVALESTE-O PRIN AMESTECULDE PAINE SI VERDEATA.ASEAZA FELIILE INTR-O TAVA UNSA CU UNT SI LASA-LE IN CUPTOR,PANA PRIND O CRUSTA CROCANTA,APROXIMATIV 35 DE MINUTE.SERVESTE CALD CU LEGUME GRATINATE.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc