autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

Medalion de rechin cu legume la cuptor

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Ingrediente
2 medalioane de rechin., 1 kg cartofi., 1 ardei capia rosu., 1 ardei iute., sare, fara sare bio,piper roz proaspat macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

23 voturi

Mod de preparare

Se spala medalionul de rechin si il lasam la scurs cateva minute.Punem medalionul de rechin intr-o tava de yenna si apoi asezam pe langa el legumele.Se baga la cuptor pentru 50 de minute.Punem capac la tava sau o acoperim cu o folie de aluminiu,deoarece trebuie sa se rumeneasca cartofii si sa se patrunda bine.Verificam cartofii daca sunt facuti,daca nu ii mai lasam cateva minute in plus la cuptor.Mancarea facuta la cuptor cu capac,mai bine spus in abur este recomandata si de doctor.Este o mancare usoara,gustoasa,hranitoare,alaturi de o salata creata rosie.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cod in crusta de mac

Cod in crusta de mac

Pestele se spala, se zvanta foarte bine si se tine la marinat 15-20 de minute in marinata prepaparata

8 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Placinta de primavara cu somn

Placinta de primavara cu somn

Incalzeste cuptorul la 220⁰C. Fierbe cartofii in apa cu sare si scurge-i, paseaza-i apoi amesteca-i

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Ady

    Ady (Chef de cuisine):

    Eu am marinat initial medalioanele de rechin in ulei de masline, usturoi si ardei iute pisat, zeama de lime (sunt mai dulci), sare si miere - pentru a fragezi carnea si pentru a-i induce un parfum oriental. l-am servit cu cartofi copti...

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vali Horghidan , 09 decembrie 2013

    dragii mei va invit la un medalion de rechin.....pofta buna

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2011

    Raspuns ptr Zorro Acest peste l-am cumparat de la Carrefour,de la sectorul peste.Exact asa scria pe produs,'''''medalion de rechin'''''Fiecare poate sa spuna ca este alt peste,eu asa l-am cumparat sub aceasta denumire

  • Fara foto

    zorro (Bucatar) , 04 noiembrie 2011

    ...mmm..nu prea cred a fi rechin pare a fi peste sabie,am lucrat cu acesti pesti proaspeti si de aceia nu sunt convins ca este rechin...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Si eu am gatit medalion, mie mi-a placut tare mult.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Vreau si eu o portie :)

    • Fara foto

      Ciobanu Elena , 31 decembrie 2009

      Am sa incerc pentru prima data banuesc ca o sa fie bun.Mersi

    • Fara foto

      Nadia , 21 septembrie 2009

      Arata bine! Pacat ca nu-mi place pestele, poate o sa-l prepar odata pentru sotul!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

      Am o mare curiozitate ce gust are,deoarece pina acum nu am mincat rechin,imi imaginez ca trebuie sa fie f bun.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      O să prepar şi eu această reţetă. Chiar dacă numai pentru mine.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Mie imi place f. tare, restul familiei, nu. E f. frumos.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Draga Valentina, pana acum un an..... baietii mei nu mancau peste,dar mi-am pus ambitia sa-i fac sa manance si acum chiar ei cumpara fileuri de peste si alte minuni sa le fac.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Imi place f mult pestele,asa ca este un preparat tare gustos si arat f bine...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Imi place foarte mult pestele,asa ca nu pot sa spun decat ca pestele pregatit de tine arata minunat si in mod sigur este tare,tare gustos...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

      arata tare bine

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

23 voturi

Ingrediente

  • 2 medalioane de rechin.
  • 1 kg cartofi.
  • 1 ardei capia rosu.
  • 1 ardei iute.
  • sare, fara sare bio,piper roz proaspat macinat.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Raspuns ptr Zorro Acest peste l-am cumparat de la Carrefour,de la sectorul peste.Exact asa scria pe produs,'''''medalion de rechin'''''Fiecare poate sa spuna ca este alt peste,eu asa l-am cumparat sub aceasta denumire

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Creveti prajiti in unt si usturoi