autor:

Mariana_Stanciu

» » Mancaruri cu carne

Melanzane a parmiggianno

Autor: Mariana_Stanciu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mariana_Stanciu (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 decembrie 2013

Ingrediente
5-6 vinete potrivite, sos de rosii 250g, carne macinata(350g), brinza rasa(parmezan sau alta), frunze de patrunjel, usturoi(1bucatica), busuioc, sare, piper, 3 mozzarella - felii mici

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Prepari sosul: pui putin ulei de masline intr-o craticioara cu fund adanc, usturoi, 1/2ceapa ,lasi putin sa se rumeneasca,t orni carnea tocata, sare, piper si lasi sa se rumeneasca totul impreuna. Amesteci cu lingura de lemn, apoi adaugi sucul de rosii, busuioc, frunze de patrunjel si lasi la foc mic sa fiarba pina se ingroasa, pina scade apa din suc. Separat, speli vinetele, le tai coada si capetele, le tai felii subtiri pe lungime apoi le frigi in tigaie in ulei incins.



Le asezi pe un platou cu hirtie de bucatarie, sa se absoarba uleiul, apoi, intr-o tava, asezi un rind de vinete, torni cu polonicul sosul de rosii cu carne cit sa fie bine acoperite, bucati de mozzarella, frunze de patrunjel, apoi alt rind de vinete, sos de carne, mozzarella, un alt rind, pina se termina vinetele. Ultimul rind deasupra sosul de carne, mozzarella,apoi le lasi 5 minute la cuptor. Se taie si se asaza pe farfurie ornate cu frunze de patrunjel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Melanzane a parmiggianno" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Se spala bine ardeii si se scot cotoarele cu seminte.Cotoarele se pastreaza avand rol de \"capac\".Carnea

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Carnea se amesteca cu orezul fiert, oua, ceapa data pe razatoare, sare si piper. Frunza de varza

117 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5-6 vinete potrivite
  • sos de rosii 250g
  • carne macinata(350g)
  • brinza rasa(parmezan sau alta)
  • frunze de patrunjel
  • usturoi(1bucatica)
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • 3 mozzarella - felii mici

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti cu carne a la Tiberius