autor:

Mariana_Stanciu

» » Mancaruri cu carne

Melanzane a parmiggianno

Autor: Mariana_Stanciu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mariana_Stanciu (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 decembrie 2013

Ingrediente
5-6 vinete potrivite, sos de rosii 250g, carne macinata(350g), brinza rasa(parmezan sau alta), frunze de patrunjel, usturoi(1bucatica), busuioc, sare, piper, 3 mozzarella - felii mici

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Prepari sosul: pui putin ulei de masline intr-o craticioara cu fund adanc, usturoi, 1/2ceapa ,lasi putin sa se rumeneasca,t orni carnea tocata, sare, piper si lasi sa se rumeneasca totul impreuna. Amesteci cu lingura de lemn, apoi adaugi sucul de rosii, busuioc, frunze de patrunjel si lasi la foc mic sa fiarba pina se ingroasa, pina scade apa din suc. Separat, speli vinetele, le tai coada si capetele, le tai felii subtiri pe lungime apoi le frigi in tigaie in ulei incins.



Le asezi pe un platou cu hirtie de bucatarie, sa se absoarba uleiul, apoi, intr-o tava, asezi un rind de vinete, torni cu polonicul sosul de rosii cu carne cit sa fie bine acoperite, bucati de mozzarella, frunze de patrunjel, apoi alt rind de vinete, sos de carne, mozzarella, un alt rind, pina se termina vinetele. Ultimul rind deasupra sosul de carne, mozzarella,apoi le lasi 5 minute la cuptor. Se taie si se asaza pe farfurie ornate cu frunze de patrunjel. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Melanzane a parmiggianno" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fasole scazuta cu coaste de porc

Fasole scazuta cu coaste de porc

Bun. Am cheltuit banii sa cumparam ingredientele, prin urmare , din bun simt , stingem televizorul,

20 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii

12 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5-6 vinete potrivite
  • sos de rosii 250g
  • carne macinata(350g)
  • brinza rasa(parmezan sau alta)
  • frunze de patrunjel
  • usturoi(1bucatica)
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • 3 mozzarella - felii mici

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui in crusta de mac pe pat de legume