autor:

Sidy

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive, Aperitive

Melci cu kaizer, cascaval si ciuperci

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2009

Ingrediente
aluat foietaj din comert, kaizer, o cutie ciuperci taiate, masline, Ketchup, un ou, cascaval, carnati afumat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se desface foaia de aluat peste care se presara kaizerul taiat si prajit, ciupercile, cascavalul ras sau taiat cubulete, maslinele taiate si ketchup-ul.
Se ruleaza aluatul, se taie felii de cite doua degete grosime se pune in tava tapetata cu foaie de copt , se unge deasupra cu ou batut si se da la cuptorul dinainte incalzit.
Usor si rapid de facut !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu kaizer, cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada de legume

Rulada de legume

Legumele se spala. Se pune 1-2 lingurite cu ulei intr-o tigaie. Se lasa se incinga uleiul. Apoi se

2 voturi    0 comentarii
60h
Aperitive
Cosulete cu spanac si branza

Cosulete cu spanac si branza

Lasam aluatul sa se decongeleze.Tocam rondelele de spanac congelat si le punem pe foc impreuna cu

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine):

    Am uitat sa specific ca eu am facut aluatul in casa din: faina, drojdie, ulei, sare, zahar(pentru dizolvarea drojdiei)si lapte. L-am lasat la crescut cam 30 de minute si apoi am trecut la lucru cu el.

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine):

    Am facut si eu ieri cu salam taiat cubulete, cascaval razuit si am uns foaia cu ketchup, am rulat si am taiat felii. Au iesit foarte bune. Pe unele dintre ele am pus si ardei iute taiat marunt si oregano. Amandoua au fost minunate!

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Arata bine, imi place tare mult combinatia folosita ca umplutura. Aluatul foietaj e mana dreaota uneori, ne scoate din incurcatura in criza de timp, si ne ajuta sa creem chiar bunatati. Felicitari! Eu cu aluat foietaj, am facut rulouri, care au fost savurate si apreciate.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Foarte buni, rapizi!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Super buna reteta...

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      un aperitiv delicios

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Bun,bun,bun........

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Votat,salvat si ............... :)))....am sa incerc si eu.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Imi plac foarte mult.Arata foarte bine.Am salvat reteta.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Rapid si usor de facut.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • aluat foietaj din comert
  • kaizer
  • o cutie ciuperci taiate
  • masline
  • Ketchup
  • un ou
  • cascaval
  • carnati afumat

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata bine, imi place tare mult combinatia folosita ca umplutura. Aluatul foietaj e mana dreaota uneori, ne scoate din incurcatura in criza de timp, si ne ajuta sa creem chiar bunatati. Felicitari! Eu cu aluat foietaj, am facut rulouri, care au fost savurate si apreciate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pancakes cu ciuperci