Melcii se soteaza 2-3 minute intr-o craticioara cu o lingura de ulei sau o bicatica de unt.Alegem si spalam foarte bine orezulPunem orezul la fiert impreuna cu sosul de la melci si restul de unt sau ulei si 900 ml.apa si sare dupa gust,.Se lasa sa fiarba 10 minute.Rasturnam apoi orezul intr-un vas termorezistent,apoi aranjam deasupra orezului melcii.adaugam piper dupa dorinta .Introducem vasul la cuptor la 170-180 gr.C pentru 30 de minute.Alaturi se poate servi un sos de usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii