autor:

zana b.

» » Aluaturi si Foietaje

Melci cu sunca si verdeata

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
4 foi de aluat tip foietaj,,75 g sunca,patrunjel,1/2 legatura ceapa verde (arpagic),50g cascaval ras,1 galbenus

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Sunca se taie marunt,la fel si patrunjelul,iar ceapa inele.Se amesteca verdeata cu ceapa,cascavalul ras,sunca si galbenusul.
Foile de aluat se ung cu unt.se pun una peste alta,apoi se intinde umplutura de mai sus.Se ruleaza,se taie in felii si se asaza melcii intr-o tava clatita cu apa rece.Se dau la cuptor ptr.15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu sunca si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine (la masina de facut paine)

Paine (la masina de facut paine)

Se introduc in masina de facut paine in ordinea de mai sus, se inchide capacul masinii se programeaza

3 voturi    3 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
Paine impletita - colac - cu lapte

Paine impletita - colac - cu lapte

Incalziti cuptorul la treapta mare (nu am cuptor performant pentru a va putea temperatura exacta).

6 voturi    6 comentarii
20 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 foi de aluat tip foietaj,,75 g sunca,patrunjel,1/2 legatura ceapa verde (arpagic),50g cascaval ras,1 galbenus

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Saleuri cu mac, susan si chimen