autor:

zana b.

» » Aluaturi si Foietaje

Melci cu sunca si verdeata

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
4 foi de aluat tip foietaj,,75 g sunca,patrunjel,1/2 legatura ceapa verde (arpagic),50g cascaval ras,1 galbenus

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Sunca se taie marunt,la fel si patrunjelul,iar ceapa inele.Se amesteca verdeata cu ceapa,cascavalul ras,sunca si galbenusul.
Foile de aluat se ung cu unt.se pun una peste alta,apoi se intinde umplutura de mai sus.Se ruleaza,se taie in felii si se asaza melcii intr-o tava clatita cu apa rece.Se dau la cuptor ptr.15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu sunca si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cozonac

Cozonac

Faina se cerne si se pune intr-un lighean de bucatarie; se amesteca bine cu drojdia uscata. Se bat

15 voturi    3 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
Placinta pe lespede,ca la noi in Ardeal

Placinta pe lespede,ca la noi in Ardeal

Se framanta un aluat din faina ,drojdie,sare,zahar si apa cat cuprinde,se lasa un pic mai moale,cand

19 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 foi de aluat tip foietaj,,75 g sunca,patrunjel,1/2 legatura ceapa verde (arpagic),50g cascaval ras,1 galbenus

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac