autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Melci cu unt

Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 septembrie 2005

Ingrediente
400 gr.carne de melci, 50 gr.unt, 2 catei de usturoi, 1 lingurita de boia dulce, 1 legatura ceapa verde, sare,, ,

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

24 voturi

Mod de preparare

Impartim untul in doua.Melcii se lasa sa se decongeleze putin cupa care ii adaugam intr-un vas cu o parte de unt. Ii lasam sa fiarba in unt 10 minute.Daca apa scade prea mult,adaugam cate o lingura de apa.Separat incalzim untul.Cand incepe sa fiarba adaugam boaia si stingem repede cu o lingura de apa.Se adauga ceapa verde taiata de 3-5 cm.Se fierbe totul inca un minut cat sa scada sosul.
Pe mijlocul unei farfurii intinse se aseaza un fir de spagheti cat sa separe farfuria in doua.Intr-o parte adaugam melcii fierti in unt,iar in cealalta jumatate sosul de unt cu boia si ceapa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu unt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Foietaj cu carne

Foietaj cu carne

Foietajul trebuie sa fie complet decongelat. Curatam si spalam legumele si le taiem bucati mai mici.

43 voturi    22 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Intrun vas, punem carnea tocata, adaugam oul, orezul bine spalat si scurs de apa, ceapa si cartoful

13 voturi    14 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

24 voturi

Ingrediente

  • 400 gr.carne de melci
  • 50 gr.unt
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cartofi cu carne tocata