Se freaca zaharul cu untul pana devine spumos.Se adauga galbenusurile(pe rand),coaja de lamaie rasa,romul,sarea,apoi nucile si faina. Se framanta un aluat potrivit de tare,care se lasa 30min la rece.Se modeleaza suluri,de grosimea unui creion,lungi de 15 cm,carora se da forma literei " S ".Se aseaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coc la temperatura potrivita,timp de 35 de min.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii