Preparare: Framantam un aluat. Il lasam la crescut o ora.
Intr-un castronas amestecam ingredientele pentru umplutura.Rasturnam aluatul crescut pe o suprafata presarata cu faina. Din el intindem o foaie pe care o ungem cu unt topit.Presaram pe toata suprafata amestecul de nuca, zahar si scortisoara. Apoi rulam cu grija. Taiem ( felii ) melcisori lati de aproximativ 3 cm latime.Ii asezam pe o tava tapetata si ii ungem cu galbenus + smantana. Dam la cuptor pentru 20 de minute.Ii lasam sa se raceasca putin, dupa care ii asezam pe un platou. Sunt excelenti la micul dejun alaturi de un pahar cu lapte !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii